Antonio Cassano nu este fanul lui Cristiano Ronaldo. După ce recent, fostul atacant italian a declarat a declarat că portughezul nu merită Balonul de Aur în 2021, Cassano a avut o nouă declarație care i-ar putea nemulțumi pe fanii lui CR7.
În acest weekend, Antonio Cassano a vorbit despre derby-ul de pe Stadio Olimpico dintre AS Roma și Napoli, încheiat la egalitate, scor 0-0. După ce a antrenat-o pe AS Roma de două ori în cariera sa de antrenor, Luciano Spalletti a revenit pe Olimpico în calitate de adversar, având parte de o primire ostilă din partea fanilor Romei.
Considerat vinovat pentru retragerea lui Totti din 2017, Spaletti a fost huiduit de fanii Romei, dar Cassano crede că acest lucru nu trebuia să se întâmple, deoarece Totti va fi uitat oricum de fanii echipei din capitala Italiei: "Totti va fi uitat în 20 de ani, doar Messi, Maradona și Cruyff sunt nemuritori. De Rossi era 'Capitan Futuro', dar deja a fost uitat. Nu am văzut niciodată pe cineva s-o iubească pe Roma atât de mult precum el. Totti o iubește și el, dar De Rossi de 100 de ori mai mult", a declarat Cassano, potrivit Digi Sport, fără să îl amintească și pe Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai populari fotbaliști din istorie.
Fotbal
Brentford – Everton 1-0. Nou-promovata Brentford, o nouă victorie importantă în Premier League
ACUM 21 MINUTE

Cristiano Ronaldo nu intră într-un top 5 al lui Antonio Cassano

Fostul atacant al celor de la AS Roma, care a mai trecut în cariera sa la echipe precum Real Madrid, Inter sau AC Milan, nu este deloc fanul lui Cristiano Ronaldo. Recent, italianul a vorbit despre faptul că portughezul nu ar intra într-un top al celor mai bun cinci jucători din istoria fotbalului:
https://i.eurosport.com/2021/10/27/3243915.png
"Cristiano, cel mai bun jucător din istorie? Da, după Napoleon. Să fim serioși, nu e nici în top 5. Messi, Pele, Maradona, Cruyff și Ronaldo brazilianul au fost la cu totul alt nivel!", a declarat recent Antonio Cassano.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
ACUM 23 MINUTE
Fotbal
Leicester - Watford 4-2. Trupa lui Rodgers, victorie pe teren propriu într-un thriller cu 6 goluri
ACUM 28 MINUTE