Antonio Cassano nu este fanul lui Cristiano Ronaldo. După ce recent, fostul atacant italian a declarat a declarat că portughezul nu merită Balonul de Aur în 2021, Cassano a avut o nouă declarație care i-ar putea nemulțumi pe fanii lui CR7.
În acest weekend, Antonio Cassano a vorbit despre derby-ul de pe Stadio Olimpico dintre AS Roma și Napoli, încheiat la egalitate, scor 0-0. După ce a antrenat-o pe AS Roma de două ori în cariera sa de antrenor, Luciano Spalletti a revenit pe Olimpico în calitate de adversar, având parte de o primire ostilă din partea fanilor Romei.
Considerat vinovat pentru retragerea lui Totti din 2017, Spaletti a fost huiduit de fanii Romei, dar Cassano crede că acest lucru nu trebuia să se întâmple, deoarece Totti va fi uitat oricum de fanii echipei din capitala Italiei: "Totti va fi uitat în 20 de ani, doar Messi, Maradona și Cruyff sunt nemuritori. De Rossi era 'Capitan Futuro', dar deja a fost uitat. Nu am văzut niciodată pe cineva s-o iubească pe Roma atât de mult precum el. Totti o iubește și el, dar De Rossi de 100 de ori mai mult", a declarat Cassano, potrivit Digi Sport, fără să îl amintească și pe Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai populari fotbaliști din istorie.
Cupa Mondială FIFA
Elogii aduse Olandei după calificarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar
ACUM 11 MINUTE

Cristiano Ronaldo nu intră într-un top 5 al lui Antonio Cassano

Fostul atacant al celor de la AS Roma, care a mai trecut în cariera sa la echipe precum Real Madrid, Inter sau AC Milan, nu este deloc fanul lui Cristiano Ronaldo. Recent, italianul a vorbit despre faptul că portughezul nu ar intra într-un top al celor mai bun cinci jucători din istoria fotbalului:
https://i.eurosport.com/2021/10/27/3243915.png
"Cristiano, cel mai bun jucător din istorie? Da, după Napoleon. Să fim serioși, nu e nici în top 5. Messi, Pele, Maradona, Cruyff și Ronaldo brazilianul au fost la cu totul alt nivel!", a declarat recent Antonio Cassano.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
ACUM 33 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Marcelo Bielsa, pregătit să revină pe bancă. O națională OUT de la Mondial, următoarea destinație
ACUM 44 MINUTE