UPDATE / Meciul dintre Torino și Parma a fost amânat.
Trei meciuri de fotbal din prima ligă italiană au fost amânate din cauza coronavirusului: Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari şi Inter-Sampdoria. Anunţul a fost făcut de premierul italian Giuseppe Conte, care a decis să amâne toate evenimentele sportive din zona Veneto şi Lombardia.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 4 ORE
Partidele Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari şi Inter Milano-Sampdoria au fost amânate de teama coronavirusului. Deciza vine după ce în regiunile Veneto şi Lombardia au fost identificate mai multe cazuri de infectare, iar două persoane au murit sâmbătă. Anunţul amânării partidelor a fost făcut de premierul italian Giuseppe Conte, care a declarat că toate evenimentele sportive din Veneto şi Lombardia, programate pentru duminică, vor fi amânate.
Sâmbătă, autorităţile din Italia au decis să amâne 42 de meciuri de la nivel amator sau de tineret, dar şi partide de fotbal din Serie C sau Serie D. În Italia există deja două decese cauzate de coronavirus, dar şi 79 de cazuri de infectare. Mai multe zone din cele două regiuni au fost închise.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 4 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 5 ORE