Articol scris de Andrei Bobeică
Forul european a dat ultimatum orașelor gazdă să anunțe dacă pot oferi accesul fanilor pe stadion, dacă nu, vor pierde organizarea turneului.

FRF, ultimatum pentru a spune dacă poate avea fani în tribune

Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 26 MINUTE
Bucureștiul este unul dintre orașele care ar trebui să găzduiască meciuri la Campionatul European din această vară.
Conform ultimatului dat de UEFA, FRF mai are la dispoziție doar două zile pentru a informa forul european în ce condiții va organiza cele 4 meciuri și câți fani vor putea fi în tribune.
În urmă cu câteva zile, cosilierul FRF, Răzvan Mitroi, a declarat ca Arena Națională poate permite accesul până la 25% din capacitatea stadionuliui la Euro 2020, în cazul în care evoluția epidemiologică este favorabilă.

3 orașe riscă să piardă organizarea Euro 2020

Bilbao, Dublin și Glasgow sunt cele 3 orașe care pot pierde ocazia de a găzdui meciuri de la Campionatul European din această vară.
Autoritățile din aceste orașe nu au putut da asigurări până în acest moment că pot permite accesul fanilor pe stadioane.
Și nemții au probleme cu organizarea meciurilor. Autoritățile din Germania trebuie să modifice protocolul referitor la pandemia de coronavirus, pentru ca Munchenul să nu piardă organizarea meciurilor.

Sankt Petersburg, cel mai mare procent de fani

Există și orașe care au dat asigurări că vor permite accesul fanilor, și chiar într-un procent mare. Este cazul orașului Sankt Petersburg, care a anunțat că fanii pot intra pe stadion în proporție de 50%, adică peste 30 000 de suporteri. La fel este și în cazul Wembley, unde se vor juca și semifinalele și finala turneului.

Meciurile programate pe Arena Națională

  • Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00),
  • Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00),
  • Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00)
  • Meci din optimi (câștigătoarea grupei F și echipa clasată pe locul secund în grupele A, B sau C - 28 iunie, ora 20:00)
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM O ORĂ
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 2 ORE