De la Rinus Michels, desemnat cel mai bun antrenor din secolul trecut la ultimul câștigător al trofeului UEFA Champions League Jurgen Klopp, Eurosport a ales 32 de antrenori care au marcat istoria fotbalului. Sunt oameni care au revoluționat sportul, au adus inovații extraordinare și au făcut performanță cu echipele lor. Unii au fost pragmatici, alții au adus bucuria fotbalului și au fost apreciați pentru capacitatea lor de fini psihologi. Poți vota aici favoritul și îl poți duce către finală.

Zidane și Mourinho

Credit imagine: Eurosport

În prima rundă, antrenorii care au obținut cele mai multe voturi au fost, în ordine, Sir Alex Ferguson, Jurgen Klopp, Johan Cruyff și Pep Guardiola. Acestea sunt optimile de finală:
Fotbal
Newcastle, singura soluție? PSG vrea să scape de Neymar, dar brazilianul încă nu acceptă oferta
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Doi fotbaliști români, pe lista unei campioane din Europa! Cine are cele mai mari șanse să semneze
ACUM 3 ORE
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
ACUM 4 ORE