"A fost o luptă. Nu știu dacă s-a văzut la televizor, dar am dat totul pe teren în această seară. Nu am putut controla rezultatul. Am avut impresia că cine va marca primul gol va câștiga meciul. Sunt mândru de modul în care am jucat și de mentalitatea noastră din ultimele săptămâni. Sunt dezamăgit, dar nu foarte mult. Sunt convins că am fi câștigat cu același scor dacă am fi marcat primii.", a spus Tuchel la finalul partidei.
Tuchel consideră că PSG s-a ridicat la nivelul unui astfel de meci, în care doar micile detalii au făcut diferența: "Am avut niște ocazii foarte mari. Ne-a lipsit eficacitatea în fața porții. Întotdeauna sperăm să-i vedem pe Neymar și Mbappe marcând. Dar la Kylian a fost dificil pentru că a ratat foarte multe antrenamente. Este o minune că el este alături de noi. Neymar și-a arătat din nou mentalitatea. În ultimele săptămâni, am arătat tot ce este necesar pentru a câștiga titluri. Norocul a jucat și el un rol important. Câștigi mai multă încredere atunci când marchezi primul gol. Pentru noi ar fi fost decisiv să marcăm primii. Acestea sunt mici detalii. Pierdem 1-0 împotriva celei mai bune echipe din Europa. Trebuie să păstrăm această calitate pentru a lupta din nou pentru acest trofeu."
https://i.eurosport.com/2020/08/23/2868990.jpg
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 2 MINUTE

Bayern Munchen a câștigat al 6-lea trofeu UEFA Champions League, după finala cu PSG

Kingsley Coman a marcat cel mai important gol al carierei în minutul 60. Atacantul francez a reluat excelent cu capul din careu, după o centrare ideală expediată de Joshua Kimmich.
PSG a alergat după egalare, însă Manuel Neuer a închis poarta formației pregătite de Hans Flick. Neymar a avut ultima mare ocazie a meciului. Complet epuizat, brazilianul a trimis slab către poarta lui Bayern.
S-a încheiat 1-0 pentru Bayern Munchen, care și-a trecut în palmares cel de-al 6-lea trofeu UEFA Champions League, după cele obținute în 1974, 1975, 1976, 2001 și 2013.
La numai 24 de ani, Coman a ajuns la 20 de trofee cucerite.
Grație performanței din această seară, formația germană a egalat-o la numărul de trofee supreme pe Liverpool, câștigătoarea din sezonul precedent. Real Madrid domină ierarhia respectivă, cu 13 trofee, în timp ce AC Milan se află pe locul 2, cu 7 succese în Champions League.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14