În minutul 68 al partidei din weekend, Thomas Tuchel a decis să-l trimită pe teren pe Mauro Icardi în locul lui Mbappe. Tânărul atacant francez marcase cu 10 minute mai devreme pentru 4-0, însă a fost extrem de nemulțumit de faptul că a fost schimbat. A vrut să treacă pe lângă antrenor fără să-l bage în seamă, însă Tuchel l-a oprit pentru a-i explica. Au urmat secunde în care cei doi au avut un schimb de replici. Mbappe nu s-a calmat, fiind vizibil deranjat de situație.
Duminică, a existat chiar o şedinţă de urgenţă la sediul clubului pentru a detensiona atmosfera şi, din câte se pare, tehnicianul campioanei Franţei a fost sfătuit să iasă public şi să explice faptul că la echipă e linişte. Tuchel s-a conformat şi şi-a susţinut punctul de vedere într-o conferinţă de presă.
"Nu există nicio criză, nu sunt furios personal. Sunt antrenorul echipei şi ştiu că PSG are jucători valoroşi, cu personalitate, care vor mereu să evolueze şi să creeze diferenţa. Eu sunt aici pentru a controla grupul şi cred că nu există vreo ruptură între mine şi vreun jucător sau între fotbalişti. Sunt momente în care relaţia dintre un antrenor şi un jucător poate fi mai dificilă", a spus Tuchel.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM O ORĂ

Forţează Mbappe transferul la Real Madrid?

Kylian Mbappe este marele pariu al lui Florentino Perez, despre care presa spaniolă a scris în repetate rânduri că va face tot ce e omeneşte posibil, în vară, pentru a-l transfera la Real Madrid. Preşedintele blanco îl vede un fotbalist cu un potenţial mai mare decât Cristiano Ronaldo, astfel că formaţia din capitala Spaniei şi-ar rezolva problemele din atac pentru cel puţin un deceniu, odată cu această mutare.
Întrebat dacă Mbappe exagerează în mod voit în anumite momente, tocmai pentru a-şi forţa transferul la Real, Tuchel a argumentat de ce nu crede în această ipoteză. Vârful francez e genul de jucător care vrea să evolueze cât mai mult, simţind mereu că îşi poate ajuta echipa.
"Nu cred că profită de această situaţie pentru a părăsi clubul. Are contract cu noi, e jucător profesionist. Am ţinut să îi explic motivele din spatele schimbării şi le-a înţeles", a mai spus tehnicianul lui PSG.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 11 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 15 ORE