Tudor Băluță și-a încheiat sezonul. Vestea proastă a fost dezvăluită chiar de Mircea Lucescu, antrenorul său de la Dinamo Kiev, unde este împrumutat de Brighton. Englezii l-au trimis la formația ucraineană pentru a prinde mai multe minute, însă nu s-a întâmplat acest lucru. Motivul? Băluță a fost mai mereu accidentat.

Tudor Băluță nu va mai juca la Dinamo Kiev! Anunțul lui Mircea Lucescu: "În niciun caz!"

Mijlocașul de 22 de ani a suferit o fractură, în urma căreia a fost supus unei intervenții chirurgicale. Mircea Lucescu a anunțat că Băluță nu va mai reveni pe gazon în actualul sezon. Și, cumva normal, jucătorul român va fi trimis înapoi la clubul-mamă Brighton.
Fotbal
Tottenham încearcă o adevărată lovitură pe piața transferurilor de la Juventus!
ACUM O ORĂ
"A fost accidentat, a făcut operație, a avut o fractură. Abia de foarte puțin timp, de vreo 2-3 zile și-a scos aparatul. A avut ghinion, mare ghinion. Bineînțeles că nu va mai juca până la sfârșitul campionatului și că i s-a încheiat anul aici.
Nu pot decât să-i doresc să aibă parte de un club care să-l înțeleagă, iar el să înțeleagă clubul. Și rămâne să fie sănătos. Nu, nu, nu, în niciun caz (n.r. - nu va continua la Dinamo Kiev).", a declarat Mircea Lucescu, pentru Telekom Sport.
Cotat la 3 milioane de euro de transfermarkt.com, Tudor Băluță a adunat numai 11 minute în tricoul lui Dinamo Kiev, în 3 meciuri: cu Ferencvaros (Champions League), Inhulets (campionat) și Barcelona (Champions League).
Băluță a semnat cu Brighton în iarna anului 2019, după ce "pescărușii" le-au plătit 2,9 milioane de euro celor de la Viitorul Constanța. Mijlocașul român a mai evoluat sub formă de împrumut la ADO Den Haag în perioada ianuarie - iunie 2020.
Tudor Băluță a adunat 7 selecții la naționala României până acum.
Fotbal
Edi Iordănescu ar fi ajuns la un acord cu FRF! De ce depinde numirea sa în funcția de selecționer
ACUM O ORĂ
Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM O ORĂ