Echipa olandeză a fost salvată de la retrogradare săptămâna trecută când oficialii olandezi au hotărât oprirea sezonului actual din cauza impactului pandemiei de coronavirus.
Deen Hag era la șapte puncte distanță de salvare cu opt meciuri rămase în momentul opririi sezonului. Ambele părți au căzut de acord să nu prelungească contractul pe termen scurt pe care îl avea Pardew.
”Personal, am o impresie foarte bună despre acest club. Mi-a plăcut pasiunea suporterilor și am avut o experiență grozavă în Olanda. Sunt trist că s-a terminat și le urez succes în viitor”, a declarat Pardew.
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
ACUM O ORĂ
Acum câteva zile Alan Pardew a negat că ar fi acceptat bonusul de la club pentru evitarea retrogradării și a informat că s-a oferit să își doneze acest venit staff-ului de la club dar și serviciilor medicale din Olanda.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ansu Fati nu l-a uitat! Cine este omul pe care l-a îmbrățișat după primul gol marcat la revenire
ACUM 2 ORE
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
ACUM 2 ORE