Titulari la Galata în această seară, Moruțan și Cicâldău au făcut primă repriză bună. Conexiunea dintre ei a fost excelentă în minutul 32, când fostul jucător al Craiovei a punctat din pasa ex-fotbalistului de la FCSB.
După partidă, presa din Turcia a acordat spații importante debutului lui Moruțan, a cărui prestație a fost apreciată. El a rezistat pe teren până în minutul 73.
"Noul transfer, Olimpiu Moruțan, a reușit să aducă o contribuție importantă în primul său meci pentru Galata. Fotbalistul a câștigat admirația fanilor cu performanța sa de pe teren și a jucat un rol important la primul gol, când a pasat decisiv pentru Cicâldău. Moruțan a fost activ și a avut o prestație bună până când a fost schimbat", notează Hurriyet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 2 ORE

Terim: "Cicâldău a avut probleme la stomac"

Dacă presa din Turcia a vorbit la superlativ despre Moruțan, Fatih Terim, antrenorul Galatei, a fost extrem de supărat că echipa sa a reușit să piardă un avantaj de două goluri.
"Ar fi putut fi 4-0 sau 5-0 până la pauză, dar nu am marcat din poziții ideale. Nu ne-am desprins mai concludent și am primit acel gol pe final de repriză. 2-1 este întotdeauna un rezultat care îți dă speranțe, așa s-a întâmplat și cu adversara noastră. În repriza a doua s-a văzut oboseala, în ultimele 15 minute am fost complet deconectați de la partidă. Am fi putut chiar să pierdem o partidă pe care am avut-o în mână", a spus la final tehnicianul turc.
Cicâldău a jucat bine în prima repriză, însă a fost schimbat la pauză. Nu e vorba de o problemă musculară, cum s-a speculat în presa de pe Bosfor, ci de una de stomac.
"Cicâldău e un jucător foarte important pentru noi, mai ales pe fază ofensivă. A trebuit să îl scot, a spus că se simte rău, are ceva la stomac", a mai punctat Terim.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 16 ORE