Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Galatasaray, eliminată surprinzător din Cupa Turciei! Cicâldău și Moruțan au fost titulari. Ce au reușit

Bianca Dumitru

Actualizat 28/12/2021 la 23:34 GMT+2

Galatasaray a ratat în aceată seară calificarea în optimile Cupei Turciei, fiind învinsă pe teren propriu, după loviturile de la 11 metri, de Denizlispor. Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost titulari, fostul jucător de la FCSB reușind și o pasă decisivă.

Galatasaray

Credit imagine: Twitter

Galatasaray a pierdut după loviturile de departajare, scor 3-4, în fața celor de la Denizlispor, în meciul contând pentru 16-imile Cupei Turciei. Echipa lui Fatih Terim a ratat, astfel, calificarea în optimile competiției, în ciuda faptului că a avut un adversar accesibil, care ocupă penultimul loc în clasamentul din liga secundă.
Depe a deschis scorul și a dus-o pe Denizlispor în avantaj în minutul 9. După 20 de minute, gazdele au restabilit egalitatea prin Ozturk, însă până la pauză Darri l-a învins pe Cipe, în minutul 38, iar Denizlispor a intrat la cabine cu scorul de 1-2.
După pauză, echipa lui Fatih Terim a reușit să preia conducerea în doar două minute. Dervisoglu și Abdallah au înscris două goluri în doar câteva zeci de secunde, Galatasaray având 3-2 pe tabelă până în ultimele secunde ale partidei.
În minutul 90+5, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ozturk, iar după alte patru minute, Nelsson, trimis pe teren în minutul 81, a înscris în propria poartă, restabilind egalitatea și trimițând meciul în prelungiri.
Deși cei de la Galatasaray au dominat atât la numărul de ocazii de gol, cât și la numărul de șuturi și atacuri periculoase, învingătoarea s-a decis la loviturile de la 11 metri. Nelsson, Dervisoglu, Antalyali, Abdallah și van Aanholt au înscris din penalty, în timp ce Caglayan a ratat.
De cealaltă parte, Suzen, Gonulacar, Cecenoglu, Ozdemir, Abdulkadir și Schwechlen l-au învins pe portarul echipei lui Fatih Terim, adjudecându-și victoria și calificându-se în optimile Cupei Turciei.
Premier League Today
Citește și:
Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost titulari în meciul din 16-imile Cupei Turciei. Fostul jucător de la Universitatea Craiova s-a aflat pe teren 45 minute, fiind schimbat la pauză cu Dervisoglu.
Alexandru Cicâldău (Galatasaray)
În schimb, Moruțan a fost pe teren 82 de minute, reușind o pasă decisivă, pentru cel de-al treilea gol înscris de Galatasaray. Fostul fotbalist al celor de la FCSB a fost schimbat ulterior de Kutlu.
Olimpiu Moruțan (Galatasaray)
Pentru echipa lui Fatih Terim urmează pe 8 ianuarie meciul cu Giresunspor, contând pentru a 20-a etapă a Super Lig.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol