Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene incredibile în Turcia! Doi coechipieri ai lui Cicâldău, care a marcat, s-au luat la bătaie

Nicu Savin

Actualizat 17/08/2021 la 00:16 GMT+3

Alex Cicâldău a debutat ca titular la Galatasaray în primul meci din noul sezon. Mijlocașul ajuns în această vară la echipa din capitala Turciei a transformat un penalty în prelungirile primei reprize. În partea secundă a avut loc un episod mai rar întâlnit pe teren, doi dintre coechiepierii lui cicâldău luându-se efectiv la bătaie.

Marcao

Credit imagine: Eurosport

UPDATE / În ciuda faptului că Galata controla ostilitățile pe teren, repriza secundă a meciului cu Girezumspor a oferit un moment incredibil. În minutul 63, brazilianul Marcao a avut un conflict cu Kerem Akturkoglu, iar fundașul central din America de Sud chiar l-a lovit pe coechipierul său.
Imediat, jucătorii Galatei au intervenit între cei doi, dar arbitrul i-a arătat cartonaș roșu lui Marcao.
Meciul s-a terminat 2-0, dar cu siguranță jucătorii Galatei sunt marcați de ceea ce s-a întâmplat. Fanii s-au revoltat și ei cu privire la gestul lui Marcao și au cerut conducerii cklubului să-i rezilieze contractul acestuia.
Știrea inițială
Alex Cicâldău joacă în această seară primul său meci în tricoul lui Galatasaray, care debutează în noul sezon din Superlig în deplasare cu nou promovata Girezumsport.
Echipa lui Fatih Terim și-a făcut meciul ușor încă de la pauză, iar la acest lucru a contribuit și mijlocașul român, care a început partida ca titular.

Alex Cicâldău a marcat primul gol pentru Galatasaray

Mbaye Diagne a deschis scorul în minutul 31, iar în minutul 40 atacantul senegalez putea face dubla, dar a ratat un penalty.
În prelungirile primei reprize, Galata a beneficiat de încă o lovitură de la 11 metri, iar de această dată Alex Cicâldău a fost desemnat să execute. Românul a transformat cu încredere, șutând puternic pe centrul porții. Înainte de golul marcat de Cicâldău, gazdele au rămas în 10 oameni, Husamettin Tut fiind eliminat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo