UPDATE / În ciuda faptului că Galata controla ostilitățile pe teren, repriza secundă a meciului cu Girezumspor a oferit un moment incredibil. În minutul 63, brazilianul Marcao a avut un conflict cu Kerem Akturkoglu, iar fundașul central din America de Sud chiar l-a lovit pe coechipierul său.
Imediat, jucătorii Galatei au intervenit între cei doi, dar arbitrul i-a arătat cartonaș roșu lui Marcao.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
21/05/2022 LA 07:46
Meciul s-a terminat 2-0, dar cu siguranță jucătorii Galatei sunt marcați de ceea ce s-a întâmplat. Fanii s-au revoltat și ei cu privire la gestul lui Marcao și au cerut conducerii cklubului să-i rezilieze contractul acestuia.
Știrea inițială
Alex Cicâldău joacă în această seară primul său meci în tricoul lui Galatasaray, care debutează în noul sezon din Superlig în deplasare cu nou promovata Girezumsport.
Echipa lui Fatih Terim și-a făcut meciul ușor încă de la pauză, iar la acest lucru a contribuit și mijlocașul român, care a început partida ca titular.

Alex Cicâldău a marcat primul gol pentru Galatasaray

Mbaye Diagne a deschis scorul în minutul 31, iar în minutul 40 atacantul senegalez putea face dubla, dar a ratat un penalty.
În prelungirile primei reprize, Galata a beneficiat de încă o lovitură de la 11 metri, iar de această dată Alex Cicâldău a fost desemnat să execute. Românul a transformat cu încredere, șutând puternic pe centrul porții. Înainte de golul marcat de Cicâldău, gazdele au rămas în 10 oameni, Husamettin Tut fiind eliminat.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58