Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander Sorloth a primit 3,2 milioane de mesaje în care a fost rugat să revină la Trabzonspor

Nicu Savin

Publicat 03/06/2021 la 12:24 GMT+3

Fanii turci sunt recunoscuți pentru fanatismul cu care își susține echipele, dar cei ai lui Trabzonspor au depășit orice imaginație printr-o acțiune fără precedent în mediul online.

Alexander Sørloth

Credit imagine: Getty Images

Trabzonspor e una dintre cele mai iubite echipe din Turcia, fanii echipei rivalizând cu cei ai marilor formații din capitala de pe Bosfor. Deși gruparea de la malul Mării Negre a investit enorm în ultima vreme, fanii așteaptă un nou titlu de campioană din 1984.
Acum 2 sezoane cei de la Trabzon au fost aproape, dar au terminat pe locul secund, în spatele lui Bașakșehir. Oficialii fac tot posibilul să întărească echipa în această vară, iar printre jucătorii doriți se află și norvegianul Alexander Sorloth, care se află sub contract cu RB Leipzig.

Alexander Sorloth, implorat de fanii lui Trabzonspor să revină la echipă

La auzul aceștei vești, fanii lui Trabzon au recurs la un gest nemaiîntâlnit până acum. Aceștia l-au rugat pe atacant să revină la Trabzon prin intermediul comentariilor la ultima sa postare pe contul personal de Instagram. Până aici nimic ieșit din comun, dar numărul mesajelor a depășit orice record.
Sorloth a primit peste 3,2 milioane de mesaje, ceea ce reprezintă un record absolut la o postare a unui fotbalist de când platforma s-a lansat.
Alexander Sorloth a jucat 37 de meciuri pentru Leipzig în sezonul recent încheiat, reușind să marcheze de 6 ori și să ofere 3 assist-uri. Atacantul cu 30 de selecții și 11 goluri pentru naționala Norvegiei a ajuns în Bundesliga în vara anului trecut, nemții plătindu-le celor de la Crystal Palace 18 milioane de € în schimbul său.
Sorloth a mai jucat pentru Trabzon în sezonul 2019-2020, fiind împrumutat acolo de Palace. În cele 49 de meciuri jucate pentru turci în toate competițiile, norvegianul a marcat 37 de goluri și a dat 11 pase decisive, astfel că dorința fanilor de a se întoarce la echipă este lesne de înțeles.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo