În vârstă de 30 de ani, internaționalul român a ratat șansa de a deschide scorul pentru echipa de pe locl 18, după ce a ratat o lovitură de la 11 metri în primele minute ale meciului.Kayserispor a primit un penalty în minutul 7, iar Denis Alibec a fost cel care s-a îndreptat cu mingea la punctul cu var. Șutul lui Alibec nu a fost eficient, iar portarul oaspeților, Ertac Ozbir, a respins mingea în corner.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Până la urmă, tot Kayserispor a fost echipa care a reușit să deschidă scorul, la faza imediat următoare, după ce fundașul Semih Kaya și-a introdus mingea în propria poartă. Pentru Kayserispor, acest meci este unul foarte important, ținând cont de faptul că echipa se află pe locul 18, poziție de retrogradare. Turcii de la Kayserispor sunt acum în așteptarea lui Dan Petrescu, pentru a duce echipa cât mai sus în clasament.
Romanian Liga I
Farul Constanța a făcut scorul campionatului cu FC Botoșani! Elevii lui Gică Hagi, victorie cu 8-0
04/12/2022 LA 13:12

Bogdan Andone crede că Denis Alibec a greșit când a semnat cu Kayserispor

Bogdan Andone, cel care l-a pregătit pe Denis Alibec la Astra Giurgiu, înainte ca fotbalistul să plece în Turcia, este de părere că atacantul ar fi trebui să aleagă un transfer la Gaziantep, echipă care l-a ofertat în vară, unde antrenor este Marius Șumudică, chiar dacă propunerea ar fi fost inferioară din punct de vedere financiar.
"În Turcia nu e simplu deloc. Urmăresc campionatul de acolo, mă uit la meciurile echipei lui Șumi. Se joacă agresiv, direct. În momentul în care Denis trebuia să aleagă, eu i-am spus că m-aș fi dus la Gaziantep, dacă eram în locul lui. Chiar dacă banii erau mai puțini, era Șumudică acolo, l-ar fi ajutat mult, întâlnea un staff alcătuit din români", a declarat Bogdan Andone pentru Digi Sport.
International friendlies
Încă un fotbalist important, OUT din lotul României înainte de amicalele cu Slovenia și Moldova
13/11/2022 LA 19:45
Fotbal
Marius Șumudică laudă prestațiile lui Alibec. "Este printre cei mai buni atacanți cu care am lucrat"
24/10/2022 LA 10:02