În vârstă de 30 de ani, internaționalul român a ratat șansa de a deschide scorul pentru echipa de pe locl 18, după ce a ratat o lovitură de la 11 metri în primele minute ale meciului.Kayserispor a primit un penalty în minutul 7, iar Denis Alibec a fost cel care s-a îndreptat cu mingea la punctul cu var. Șutul lui Alibec nu a fost eficient, iar portarul oaspeților, Ertac Ozbir, a respins mingea în corner.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Până la urmă, tot Kayserispor a fost echipa care a reușit să deschidă scorul, la faza imediat următoare, după ce fundașul Semih Kaya și-a introdus mingea în propria poartă. Pentru Kayserispor, acest meci este unul foarte important, ținând cont de faptul că echipa se află pe locul 18, poziție de retrogradare. Turcii de la Kayserispor sunt acum în așteptarea lui Dan Petrescu, pentru a duce echipa cât mai sus în clasament.
Romanian Liga I
Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Alibec după ce a fost exclus din lotul CFR-ului
IERI LA 15:24

Bogdan Andone crede că Denis Alibec a greșit când a semnat cu Kayserispor

Bogdan Andone, cel care l-a pregătit pe Denis Alibec la Astra Giurgiu, înainte ca fotbalistul să plece în Turcia, este de părere că atacantul ar fi trebui să aleagă un transfer la Gaziantep, echipă care l-a ofertat în vară, unde antrenor este Marius Șumudică, chiar dacă propunerea ar fi fost inferioară din punct de vedere financiar.
"În Turcia nu e simplu deloc. Urmăresc campionatul de acolo, mă uit la meciurile echipei lui Șumi. Se joacă agresiv, direct. În momentul în care Denis trebuia să aleagă, eu i-am spus că m-aș fi dus la Gaziantep, dacă eram în locul lui. Chiar dacă banii erau mai puțini, era Șumudică acolo, l-ar fi ajutat mult, întâlnea un staff alcătuit din români", a declarat Bogdan Andone pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Încă un conflict la CFR! 2 fotbaliști s-au luat la bătaie la antrenament! Ce decizie a luat Petrescu
IERI LA 12:17
Romanian Liga I
Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Alibec după meciul cu Clinceni! Prima reacție a clubului
30/11/2021 LA 15:33