Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erzurum BB - Kayserispor 1-1. Dan Petrescu a ajuns la 3 meciuri la rând fără înfrângere în Turcia

Irina Aldea

Actualizat 07/02/2021 la 14:23 GMT+2

Dan Petrescu a ajuns la 3 meciuri consecutive fără înfrângere pe banca celor de la Kayserispor. Echipa românului a remizat astăzi în deplasare cu Erzurum BB, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Super Lig.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

Cu toți cei 3 români din lot indisponibili, Kayserispor a avut un start slab de meci în deplasarea de la Erzurum BB, iar gazdele au condus la pauză cu 1-0, prin golul reușit de Aatif Chahechouhe în minutul 28, dintr-o lovitură de la 11 metri. Totuși, meciul a început să se echilibreze după minutul 34, când ghanezul Yaw Ackah de la gazde a primit 2 cartonașe galbene la aceeași fază și a fost eliminat.
În repriza secundă a existat o singură echipă pe teren și aceea a fost Kayserispor. Elevii lui Dan Petrescu au avut o posesie zdrobitoare (peste 75%), iar eforturile ofensive le-au fost răsplătite în minutul 73, când Ilhan Parlak a egalat după o eroare a defensivei adverse. Oaspeții au forțat și pe final, dar nu au reușit să marcheze golul victoriei și s-a terminat egal, 1-1.
În urma acestui rezultat de egalitate, Kayserispor urcă pe locul 16 în Super Lig, la egalitate de puncte cu Basaksehir. În următoare etapă, formația pregătită de Dan Petrescu ava juca pe teren propriu contra celor de la Ankaragucu, o altă contracandidată la rămânerea în prima ligă, care acum ocupă penultima poziție în clasament, dar are 2 meciuri mai puțin disputate.
Știrea inițială
UPDATE/ Kayserispor egalează în minutul 73, prin reușita lui Ilhan Parlak . Echipa lui Dan Petrescu poate forța victoria, având un om în plus pe teren.
UPDATE / Erzurum BB deschide scorul în minutul 28, după o lovitură de la 11 metri.
Dan Petrescu este în căutarea unei noi victorii în campionatul Turciei. Fostul tehnician al campioanei României ar obține cea de-a treia victorie în Super Lig, dacă s-ar impune în deplasarea de pe Kazim Karabekir Stadyumu azi, în etapa a 24-a. Petrescu ar reuși să o îndepărteze pe Kayserispor de zona retrogradabilă dacă ar câștiga azi.
Înainte de această partidă, Kayserispor este prima deasupra liniei retrogradabile, cu 23 de puncte, la două puncte de Erzurum, care ocupă ultimul loc retrogradabil.Dacă echipa antrenată de Dan Petrescu va reuși să câștige astăzi, va urca, cel puțin temporar, pe locul 14 în campionatul Turciei, lăsând campioana Bașakșehir foarte aproape deasupra liniei retrogradabile.

Erzurum BB - Kayserispor, live text pe eurosport.ro, de la ora 12:30

Dan Petrescu a acumulat deja cinci partide pe banca tehnică a lui Kayserispor, turcii bifând două victorii, două înfrângeri și un rezultat de egalitate. În deplasarea de la Erzurum, Kayserispor nu va conta pe niciun jucător român. Silviu Lung Jr. și Denis Alibec sunt accidentați, iar Cristi Săpunaru a văzut cartonașul roșu în ultimul meci din campionat, cu Alanyaspor.
Dan Petrescu vrea să dea uitării ultimul meci din campionat, cel cu Alanyaspor, atunci când a avut un teribil ghinion. Kayserispor a fost egalată pe final în partida cu Alanyaspor, în etapa a 23-a din prima ligă turcă. Golul oaspeților, aflați pe locul 4 în campionat, a venit după o deviere norocoasă, la numai 3 minute după ce trupa tehnicianului român a rămas în inferioritate numerică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo