Marius Șumudică nu va sta departe de fotbal prea mult timp. Cel puțin așa anunță cotidianul turc Fotomac, care susține că tehnicianul român a primit o ofertă de la Rizespor, ocupanta poziției a 16-a în Super Lig.
Rizespor urmează să-l demită pe croatul Stepjan Tomas, care a fost numit la începutul acestui sezon. Rizespor nu a mai câștigat de 5 etape în campionat (3 egaluri și 2 înfrângeri) și a fost eliminată și din Cupa Turciei.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim și-a pierdut răbdarea cu Moruțan! Presa turcă scrie că românul ar urma să fie împrumutat
23/09/2021 LA 09:00

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Șumudică ar putea semna cu Rizespor

Tehnicianul român trebuie să ia o decizie în cel mai scurt timp, dar sursa citată notează că acesta a ajuns deja la un acord de principiu cu oficialii lui Rize și va pleca chiar astăzi spre Turcia pentru a se definitiva detaliile contractuale. Contractul lui Șumudică ar urma să se întindă pe 1 an și jumătate, evident dacă Rizespor nu va retrograda, știut fiind faptul că în Liga a 2-a din Turcia nu le este permis echipelor să aibă antrenori străini.
Dacă informațiile din presa turcă se vor adeveri, iar Șumudică va fi numit astăzi sau mâine, românul ar putea debuta la Rizespor chiar împotriva fostei sale formații, Gazinatep, meciul dintre cele 2 echipe fiind programat pe 20 ianuarie, de la ora 15:00.
După despărțirea de Gaziantep, Șumudică a declarat că vrea să se odihnească și că va accepta să revină pe bancă doar dacă este vorba de un proiect serios.
Turkish Süper Lig
Galatasaray, colonie românească! Presa turcă scrie că Fatih Terim vrea încă un jucător din Liga 1
02/09/2021 LA 12:20
Turkish Süper Lig
VIDEO | Moruțan, prezentat ca un adevărat star la Galata! Cum a încercat să-i cucerească pe fani
25/08/2021 LA 16:17