Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Istanbul Bașakșehir - Rizespor 1-1. Echipa lui Șumudică, rezultat mare în fața campioanei Turciei

Irina Aldea

Actualizat 24/01/2021 la 09:13 GMT+2

Rizespor, noua echipă a lui Marius Șumudică, a întâlnit azi, de la ora 18.00, campioana en-titre din Turcia, Istanbul Bașakșehir, în etapa cu numărul 21 din Super Lig.

Marius Șumudică

Credit imagine: facebook

UPDATE / Fluier final pe Fatih Terim Stadium! Istanbul Bașakșehir și Rizespor, noua echipă a lui Șumudică, au încheiat la egalitate, 1-1.
UPDATE / GOL Istanbul Bașakșehir! Topal egalează în minutul 64 pentru gazde!
UPDATE / GOOOOOOOL Rizespor! Noua echipă a lui Marius Șumudică deschide scorul în minutul 49 din lovitură de la 11 metri, prin Samu!
UPDATE / Echipa de start trimisă în teren de Marius Șumudică:
Marius Șumudică începe azi în mod oficial aventura la noua sa echipă, Rizespor. Tehnicianul român nu va fi prezent pe bancă nici la această partidă. Șumudică ar fi trebuit să ajungă ieri în Turcia, la noua sa echipă, dar plecarea s-a amânat, din cauza focarului de coronavirus apărut la echipă.
Clubul aflat pe locul 13 în clasamentul din Super Lig a anunțat că au mai fost depistate șase cazuri de COVID-19, trei printre jucători, trei în stafful tehnic (până acum, s-au înregistrat 15 cazuri în total la Rize). Șumudică a suferit o pneumonie cruntă la final de 2019 și s-a temut să nu se infecteze, motiv pentru care a decis să-și amâne plecarea în Turcia.

Istanbul Bașakșehir - Rizespor, de la ora 18.00, LIVE TEXT pe eurosport.ro

Totuși, Marius Șumudică este cel care a pregătit acest meci. Nici la precedent partidă nu a stat pe margine, chiar dacă e în România. Antrenorul român a avut o videoconferință cu noii lui elevi înainte de primul meci după ce a semnat cu Rizespor: 3-0, chiar contra lui Gaziantep, echipa de care s-a despărțit în urmă cu o săptămână.
Revenind la meciul de azi, Marius Șumudică va da piept pentru a doua oară în acest sezon cu Istanbul Bașakșehir. În luna decembrie, când o antrena pe Gaziantep, a învins în deplasare formația de pe Fatih Terim Stadium, scor 2-1. Golurile echipei sale au fost marcate de Kevin Mirallas și Muhammet Demir la acel moment.
În mod surprinzător, Rizespor este peste Bașakșehir în clasamentul din Super Lig. Noua echipă a lui Marius Șumudică se află pe locul 13, cu 24 de puncte după 19 etape parcurse, în timp ce campioana en-titre, Istanbul Bașakșehir, e pe locul 14, cu 23 de puncte după 19 etape disputate.

Istanbul Bașakșehir - Rizespor, de la ora 18.00, LIVE TEXT pe eurosport.ro, echipe probabile:

  • BAȘAKȘEHIR (4-1-4-1): Gunok -Kaldirim, Ponck, Duarte, Rafael - Ozcan - Turuc, Kahveci, Giuliano, Aleksic - Demba Ba. Absenți: Epureanu, Mbombo, Caicara, Chadli, Visca. Antrenor: Okan Buruk
  • RIZESPOR (4-2-3-1): Cetin - Melnjak, Ay, Talbi, Bulut - Donsah, Durak - Fernando, Erdogan, Samudio, Skoda. Absenți: Koybasi, Remy, Baiano, Pehlivan, Torun, Morozyuk, Boldrin, Akkan, Meriah. Antrenor: Marius Șumudică
  • Arbitru: Umit Ozturk
  • Stadion: Bașakșehir Fatih Terim
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo