Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești proaste pentru Șumudică din Turcia! La viitoarea sa echipă este un adevărat focar de Covid-19

Nicu Savin

Publicat 21/01/2021 la 22:01 GMT+2

Marius Șumudică urmează să plece mâine în Turcia pentru a-și intra în rol la Rizespor, dar tehnicianul român a primit astăzi o veste cum nu se poate mai proastă. Clubul de la malul Mării Negre a confirmat astăzi că 6 membrii ai echipei au ieșit pozitivi la testul de Covid-19.

Marius Șumudică

Credit imagine: facebook

Marius Șumudică avea doar motive de bucurie după ce Rizespor a obținut o victorie foarte importantă în Super Lig, câștigând cu 3-0 contra lui Gaziantep, dar tehnicianul român are acum și reale motive de îngrijorare.
Clubul turc a raportat 6 cazuri pozitive de coronavirus în cadrul lotului, fiind vorba de 3 jucători și de alți 3 membrii ai staff-ului auxiliar, indentitatea acestora nefiind încă dezvăluită.
"Conform rezultatelor testelor PCR Covid-19 efectuate sportivilor, echipei tehnice și managerilor aferenți înainte de meciul clubului nostru cu Bașakșehir de sâmbătă, 23 ianuarie, în etapa a 21-a din Super Lig, 3 jucătoriși3 alți angajați sunt pozitivi. Sportivii și personalul nostru au fost izolați, iar procesele necesare de tratament au fost inițiate sub îndrumarea medicilor.", se arată într-un comunicat al celor de la Rizespor.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

DAMIJAN DJOKOVIC S-A ÎNȚELES CU RIZESPOR

În ciuda veștii proaste privind infectările cu Covid-19, Șumudică se poate declara mulțumit de începutul mandatului său la Rizespor. Pe lângă victoria cu Gaziantep, "Șumi" a fost răsfățat deja de bașkanii clubului cu 2 transferuri. Primul a fost cel al slovacului Erik Sabo, care a evoluat până acum la Karagumruk, iar cel de-al 2-lea este cel al lui Damjan Djokovic, croatul celor de la CFR Cluj.
Turcii de la Ajansspor.com au anunțat că Djokovic va ajunge la Rizespor în schimbul a 400.000 de €, urmând să aibă un salariu anual de 600.000 de €.
Șumudică a declarat ieri că l-a vrut pe Djokovic și la Gaziantep, pe când Dan Petrescu era încă la CFR, iar în momentul în care s-a înțeles cu Rizespor l-a inclus pe croat pe lista jucătorilor pe care îi dorește.
Program FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo