Trupa lui Domenec Torrent a obținut un punct pe terenul lui Alanyaspor și continuă seria meciurilor fără victorie, care a ajuns la 5.
De altfel, echipa la care evoluează Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu a obținut nicio victorie în 2022 și se află pe locul 13, cu 28 de puncte după 24 de etape.
Alanyaspor a dominat prima repriză și putea deschide scorul chiar în minutul 8, însă mingea șutată de Wilson Eduardo a nimerit bara transversală.
Turkish Süper Lig
În ziua în care fostele echipe se băteau la titlu, "SuperMario" Balotelli a făcut meciul carierei
ACUM 5 ORE
Cicâldău, care a fost titular, a avut o ocazie importantă de a deschide scorul în minutul 23, la o fază în care și-a creat spațiu în interiorul careului și a șutat rapid pe jos spre colțul drept al portarului, care a respins.

Cicâldău titular, Moruțan a intrat pentru ultimele 10 minute

Wilson Eduardo, cel mai periculos om al gazdelor din prima repriză, a reușit să deschidă scorul în minutul 39, după o lovitură de cap pe care portarul Galatei nu a putut să o respingă.
Deși părea că jocul va curge în favoarea Alanyeispor, Galatasaray a reușit, în mod surprinzător, să egaleze 2 minute mai târziu, prin Kerem Akturkoglu. El a preluat mingea la marginea careului, iar șutul său a fost deviat și a intrat în poarta apărată de Marafona.
CITEȘTE ȘI:
Repriza a doua a fost destul de echilibrată, niciuna dintre cele două echipe nereușind să-și creeze mari ocazii de gol. Chiar și așa, meciul ar fi putut să aibă un alt deznodământ. În minutul 72, jucătorul gazdelor, Juanfran, a fost eliminat direct după un atac dur. Galatasaray nu a reușit să profite de avantajul omului în plus.
Moruțan a intrat pe teren în minutul 82, în locul lui Kilinic, minut în care a fost schimbat și Cicâldău cu Feghouli. S-a terminat 1-1, iar Galatasaray continuă forma slabă pe care a arătat-o în ultimele partide, fiind în zona locurilor retrogradabile, pe locul 13, cu 28 de puncte.
Echipa lui Domenec Torrent are doar 4 puncte avans față de locul 17, ocupat de Antalyaspor, primul retrogradabil, dar și un meci în plus. De cealaltă parte, Alanyaspor are alte obiective, fiind pe locul 4, cu 39 de puncte.
Pentru Galatasaray urmează duelul cu Kayserispor, de pe teren propriu
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
21/05/2022 LA 07:46
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58