Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Cicâldău a vorbit despre situația sa la Galatasaray! "Nu îmi caut scuze!" Unde vrea să joace sezonul următor

Bianca Dumitru

Publicat 13/05/2022 la 11:14 GMT+3

Alexandru Cicâldău a oferit un interviu în presa din Turcia despre perioada petrecută la Galatasaray și a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul următor.

Alexandru Cicâldău (Galatasaray)

Credit imagine: Getty Images

Alexandru Cicâldău a ajuns în vara anului 2021 la Galatasaray, fiind transferat de turci de la Universitatea Craiova pentru 6,5 milioane de euro. După câteva luni în care a adunat prestații bune în tricoul echipei Cim Bom Bom, sub comanda lui Fatih Terim, românul nu a mai jucat atât de mult după sosirea lui Domenec Torrent.
Fotbalistul de 24 de ani a oferit un interviu pentru presa din Turcia, în care a vorbit despre situația sa la Galatasaray. Cicâldău a explicat de ce nu a mai jucat atât de bine în ultimele luni și a ținut să-i mulțumească lui Fatih Terim pentru încrederea pe care a avut-o în el la începutul acestei stagiuni.
În plus, fostul fotbalist al Universității Craiova a dezvăluit că își dorește să continue la Istanbul, menționând că s-a atașat de echipă și că este fericit la Galatasaray.
"Nu caut scuze pentru prestațiile mele. Nici infectarea cu Covid nu o văd ca pe o scuză. Am început bine sezonul, apoi a urmat o descreștere. Pot juca pe orice post la mijloc, dar mă simt cel mai bine în poziția numărului 8.
A avut încredere în mine și m-a adus aici. M-a ajutat enorm. Am performat datorită lui. Apoi a venit acea schimbare. Orice antrenor ar fi, încerc să dau tot ce am mai bun.
Nu a trecut nici măcar un an de când sunt aici. Sunt fericit, iubesc echipa. Numai la asta mă gândesc, vreau să continui aici", a declarat Alexandru Cicâldău, pentru sporx.com.
Citește și:

ALEXANDRU CICÂLDĂU, APROAPE DE SERIE A

Alexandru Cicâldău ar putea pleca din Turcia la finalul acestui sezon. Românul nu a mai prins prea multe minute după ce Fatih Terim a fost înlocuit cu Domenec Torrent, iar jurnaliștii turci au anunțat unde ar putea ajunge fotbalistul în vară.
Fostul jucător al Universității Craiova nu a mai fost integralist la Galatasaray de la finalul lunii ianuarie, în ultima etapă aflându-se pe teren mai puțin de 70 de minute, după ce cu o rundă înainte fusese doar rezervă.
Despre Cicâldău, jurnaliștii de la Fotomac au scris că este aproape de un transfer la Sampdoria, care ar fi făcut deja o ofertă de 10 milioane de euro pentru românul cotat de site-ul transfermarkt.com la 8 milioane de euro. Cei de la Galatasaray sunt de acord cu această propunere, însă au condiționat mutarea de rămânerea echipei în Serie A.
Alexandru Cicâldău mai este și în atenția celor de la Fiorentina, care ar fi dispuși să achite circa 8 milioane de euro pentru mijlocașul în vârstă de 24 de ani.
În acest sezon, fotbalistul a jucat în 39 de meciuri pentru Galatasaray, reușind 5 goluri și 4 pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo