Galatasaray nu trece printr-o perioadă foarte bună în campionatul Turciei, unde se află pe locul 12 în clasament, cu 35 de puncte acumulate după 27 de partide. În urma rezultatelor nefavorabile obținute în ultimele săptămâni, Fatih Terim a fost demis, în locul său fiind adus Domenec Torrent, care nu a fost impresionat de Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.
Acum, tehnicianul a explicat de ce nu s-a bazat pe Olimpiu Moruțan la ultimele două partide, el devenind un jucător la care antrenorul apelează doar în situații limită: "Eu rotesc lotul. Nu știu cum se face în Turcia, dar rotația face parte din fotbal peste tot în lume", a spus Domenec Torrent în presa din Turcia. Moruțan a jucat în acest sezon 28 de meciuri pentru Galatasaray și a marcat 3 goluri și 4 pase decisive.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58

Moruțan și Cicâldău, trecuți pe "linia moartă" la Galatasaray

Olimpiu Moruțan a fost cumpărat de Galatasaray de la FCSB pentru 4.1 milioane de euro (600 de mii de euro sunt bonusuri de performanță). De partea cealaltă, Alexandru Cicâldăua ajuns la Galatasaray în vara lui 2021 de la CS U Craiona în schimbul a 6,5 milioane de euro. Nici fotbalistul oltenilor nu este privit cu ochi buni acum în Turcia.
După plecarea lui Fatih Terim, Cicâldău nu mai reprezintă nici el un fotbalist de bază la Galatasaray. Potrivit presei din Turcia, înaintea meciului din etapa 28, Torrent este convins că-l va lăsa pe Alexandru Cicâldău pe banca de rezerve și-l va înlocui cu Sofiane Feghouli, cel care a reușit să dea două pase de gol în ultimul meci, în doar 10 minute după ce a intrat pe teren.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Turkish Süper Lig
Cicâldău a vorbit despre situația sa la Galatasaray! "Nu-mi caut scuze!" Unde vrea să joace din vară
13/05/2022 LA 08:14