Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul lui Galatasaray a dezvăluit de ce nu mai mizează pe Moruțan! Ce se întâmplă cu Cicâldău

Irina Aldea

Publicat 03/03/2022 la 19:29 GMT+2

Situația de la Galatasaray e foarte dificilă și chiar dacă a obținut două victorii importante, antrenorul Domenec Torrent știe că trebuie să facă multe schimbări la echipă pentru a se simți o îmbunătățire reală.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Credit imagine: Eurosport

Galatasaray nu trece printr-o perioadă foarte bună în campionatul Turciei, unde se află pe locul 12 în clasament, cu 35 de puncte acumulate după 27 de partide. În urma rezultatelor nefavorabile obținute în ultimele săptămâni, Fatih Terim a fost demis, în locul său fiind adus Domenec Torrent, care nu a fost impresionat de Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.
Acum, tehnicianul a explicat de ce nu s-a bazat pe Olimpiu Moruțan la ultimele două partide, el devenind un jucător la care antrenorul apelează doar în situații limită: "Eu rotesc lotul. Nu știu cum se face în Turcia, dar rotația face parte din fotbal peste tot în lume", a spus Domenec Torrent în presa din Turcia. Moruțan a jucat în acest sezon 28 de meciuri pentru Galatasaray și a marcat 3 goluri și 4 pase decisive.

Moruțan și Cicâldău, trecuți pe "linia moartă" la Galatasaray

Olimpiu Moruțan a fost cumpărat de Galatasaray de la FCSB pentru 4.1 milioane de euro (600 de mii de euro sunt bonusuri de performanță). De partea cealaltă, Alexandru Cicâldăua ajuns la Galatasaray în vara lui 2021 de la CS U Craiona în schimbul a 6,5 milioane de euro. Nici fotbalistul oltenilor nu este privit cu ochi buni acum în Turcia.
După plecarea lui Fatih Terim, Cicâldău nu mai reprezintă nici el un fotbalist de bază la Galatasaray. Potrivit presei din Turcia, înaintea meciului din etapa 28, Torrent este convins că-l va lăsa pe Alexandru Cicâldău pe banca de rezerve și-l va înlocui cu Sofiane Feghouli, cel care a reușit să dea două pase de gol în ultimul meci, în doar 10 minute după ce a intrat pe teren.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo