Olimpiu Moruțan a fost transferat în această săptămână de Galatasaray. Fotbalistul de 22 de ani a ajuns marți în Turcia, iar miercuri a fost prezentat oficial, după ce a trecut de vizita medicală. După anunțul că FCSB a ajuns la un acord cu turcii, în presă au apărut și zvonuri privind numărul pe care mijlocașul îl va purta la Istanbul.
Impresarul lui Moruțan a declarat că i-a propus lui Fatih Terim să-i acorde tricoul cu numărul 10, lucru care l-ar responsabiliza pe fostul fotbalist de la FCSB. Antrenorul celor de la Galatasaray a vorbit despre acest subiect în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu Randers, din play-off-ul Europa League.
Terim a spus că nu a luat nicio decizie cu privire la cel care avea numărul 10, urmând a mai aștepta pentru că nu-și dorește să pună presiune pe niciun jucător.
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 6 ORE
"I-am dat numărul 10 lui Hagi. Vreau să mai aștept în legătură cu acest subiect și e adevărat că poate exista o surpriză. Mai importantă este munca depusă în teren decât numărul de pe spate. Dacă lupți pentru emblema de pe tricou fără să te uiți la număr, vei rămâne în inimile fanilor.
Trebuie să avem grijă cu acest aspect, pentru că jucătorii care primesc numărul 10 sunt criticați chiar și atunci când au prestații normale. Putem să așteptăm până la finalul sezonului, dar poate exista și o surpriză", a declarat tehnicianul.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png

Prima reacție a lui Moruțan după transferul la Galatasaray

Miercuri, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a semnat contractul cu turcii, ulterior oferind primele declarații după transfer. Olimpiu Moruțan a vorbit la Digi Sport despre așteptările sale și a mărturisit că această mutare este un vis împlinit pentru el.
"Normal că o să am emoții, e ceva normal, sper să fie emoții constructive, o să mă motiveze foarte tare și sper să fac ce am făcut și la FCSB! Visam de mic să joc la o echipă foarte mare. Am muncit pentru asta și sper că va fi foarte bine aici", a declarat fostul jucător de la FCSB.
După ce a efectuat vizita medicală, românul a fost prezentat la clubul de pe Bosfor ca un adevărat star. Mijlocașul le-a mulțumit turcilor pentru primire, spunându-le fanilor că va încerca să se ridice la înălțimea așteptărilor lor, fiind conștient de numele mari care au trecut înaintea lui pe la Galatasaray.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 17 ORE
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
22/01/2022 LA 10:38