Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce se întâmplă cu numărul 10 la Galatasaray după transferul lui Moruțan! "Poate exista o surpriză!"

Bianca Dumitru

Publicat 26/08/2021 la 10:26 GMT+3

Olimpiu Moruțan este noul jucător al celor de la Galatasaray, unde a fost prezentat oficial miercuri. După transfer, antrenorul Fatih Terim a vorbit despre posibilitatea ca fostul fotbalist de la FCSB să aibă numărul 10 la Istanbul.

Olimpiu Moruțan și Fatih Terim la Galatasaray

Credit imagine: Twitter

Olimpiu Moruțan a fost transferat în această săptămână de Galatasaray. Fotbalistul de 22 de ani a ajuns marți în Turcia, iar miercuri a fost prezentat oficial, după ce a trecut de vizita medicală. După anunțul că FCSB a ajuns la un acord cu turcii, în presă au apărut și zvonuri privind numărul pe care mijlocașul îl va purta la Istanbul.
Impresarul lui Moruțan a declarat că i-a propus lui Fatih Terim să-i acorde tricoul cu numărul 10, lucru care l-ar responsabiliza pe fostul fotbalist de la FCSB. Antrenorul celor de la Galatasaray a vorbit despre acest subiect în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu Randers, din play-off-ul Europa League.
Terim a spus că nu a luat nicio decizie cu privire la cel care avea numărul 10, urmând a mai aștepta pentru că nu-și dorește să pună presiune pe niciun jucător.
"I-am dat numărul 10 lui Hagi. Vreau să mai aștept în legătură cu acest subiect și e adevărat că poate exista o surpriză. Mai importantă este munca depusă în teren decât numărul de pe spate. Dacă lupți pentru emblema de pe tricou fără să te uiți la număr, vei rămâne în inimile fanilor.
Trebuie să avem grijă cu acest aspect, pentru că jucătorii care primesc numărul 10 sunt criticați chiar și atunci când au prestații normale. Putem să așteptăm până la finalul sezonului, dar poate exista și o surpriză", a declarat tehnicianul.
Liverpool - Chelsea va fi sâmbătă de la ora 19.30 pe Eurosport 1

Prima reacție a lui Moruțan după transferul la Galatasaray

Miercuri, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a semnat contractul cu turcii, ulterior oferind primele declarații după transfer. Olimpiu Moruțan a vorbit la Digi Sport despre așteptările sale și a mărturisit că această mutare este un vis împlinit pentru el.
"Normal că o să am emoții, e ceva normal, sper să fie emoții constructive, o să mă motiveze foarte tare și sper să fac ce am făcut și la FCSB! Visam de mic să joc la o echipă foarte mare. Am muncit pentru asta și sper că va fi foarte bine aici", a declarat fostul jucător de la FCSB.
După ce a efectuat vizita medicală, românul a fost prezentat la clubul de pe Bosfor ca un adevărat star. Mijlocașul le-a mulțumit turcilor pentru primire, spunându-le fanilor că va încerca să se ridice la înălțimea așteptărilor lor, fiind conștient de numele mari care au trecut înaintea lui pe la Galatasaray.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo