Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan nu au mai prins prea multe minute pentru Galatasaray după ce Fatih Terim a fost înlocuit cu Domenec Torrent. Dacă fostul jucător al Universității Craiova este aproape de un transfer la Sampdoria, pentru Moruțan ar urma o revenire în Liga 1.
Asta au anunțat jurnaliștii turci, care au vorbit despre ce îi rezervă viitorul fotbalistului de 22 de ani, care a fost transferat de la FCSB în august 2021. Conform celor de la Millieyet, șefii lui Galatasaray ar vrea să reducă masa salarială și sunt dispuși să-l vândă sau să-l cedeze pe Olimpiu Moruțan sub formă de împrumut.
Noul director sportiv al clubului Cim Bom ar fi discutat cu echipe din Cehia, Rusia și Polonia, însă niciuna nu a fost impresionată de fotbalistul cotat de site-ul transfermarkt.com la 5 milioane de euro. În aceste condiții, turcii iau în considerare varianta ca Moruțan să fie împrumutat în Liga 1.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
"Pe ordinea de zi este și cedarea lui Moruțan sub formă de împrumut. Există posibilitatea ca fotbalistul român să revină în țara sa, pentru a face loc unui alt jucător străin în lotul lui Galatasaray", au notat jurnaliștii turci.
De când a ajuns la Istanbul, Olimpiu Moruțan a adunat 31 de apariții în tricoul Galatei, în toate competițiile, reușind 3 goluri și 5 pase decisive.
Citește și:

ALEXANDRU CICÂLDĂU, CA ȘI TRANSFERAT LA SAMPDORIA

Alexandru Cicâldău se va despărți la finalul actualei stagiuni de Galatasaray. Jurnaliștii din Turcia au anunțat la începutul acestei săptămâni că șefii grupării Cim Bom Bom au ajuns la un acord cu cei de la Sampdoria pentru transferul românului de 24 de ani.
Cei de la Fanatik au scris că cele două cluburi au bătut palma și că mutarea se va face pentru 8 milioane de euro, o sumă mai mare decât cea pe care turcii au investit-o în aducerea lui Cicâldău de la Universitatea Craiova (6,5 milioane de euro).
De altfel, aceasta a fost una dintre condițiile puse de antrenorul lui Galatasaray, Domenec Torrent. "Dacă facem profit, atunci îl putem vinde", ar fi spus tehnicianul când a fost întrebat dacă este de acord cu plecarea românului.
Transferul se va face, însă, doar dacă Sampdoria nu va retrograda în Serie B la finalul acestui sezon. Formația pregătită de Marco Giampaolo este, în acest moment, pe locul 15 în Serie A, având 29 de puncte, cu 7 mai mult decât două dintre echipele din zona periculoasă a clasamentului.
Alexandru Cicâldău, cotat de site-ul transfermarkt.com la 9 milioane de euro, a adunat 34 de apariții pentru Galatasaray în acest sezon, reușind 4 goluri și două pase decisive.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40