De MARIAN URSESCU
Seria neagră pentru Galatasaray continuă. Duminică, pe NEF Arena, trupa lui Domenec Torrent a suferit a patra înfrângere consecutivă în 2022 și a ajuns pe locul 15, la doar trei puncte de locul 17, ultimul retrogradabil!

Cicâldău a marcat din penalty. Degeaba!

Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58
Galata a deschis scorul prin internaționalul român Alex Cicâldău din penalty în minutul 31. Al treilea gol pentru mijlocașul român. Reușita nu a fost de ajuns nici măcar pentru un punct. Liderul din Turcia, Trabzonspor a întors scorul în doar 6 minute. Grecul Anastasios Bakasetas (minutul 84) și bosniacul Edin Visca (90) au adus toate cele trei puncte la Trabzon.
Trabzon are acum 9 puncte avans, pe primul loc, în fața celor de la Konyaspor și mai face un pas uriaș spre titlu. În schimb, Galata nu reușește să revină într-unul dintre cele mai rușinoase sezoane din istorie.
Cu 27 de puncte, echipa din Istanbul este cu trei puncte în fața celor de la Antalya, locul 17 și cu 5 în fața celor de la Rize.
Lanterna roșie din Turcia este Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Șumudică. Malatya a terminat la egalitate 1-1 cu Besiktas, sâmbătă.
Turkish Süper Lig
Cicâldău a vorbit despre situația sa la Galatasaray! "Nu-mi caut scuze!" Unde vrea să joace din vară
13/05/2022 LA 08:14
Romanian Liga I
Încă două echipe din Europa, pe urmele lui Octavian Popescu! Unde este dorit fotbalistul de la FCSB
06/05/2022 LA 13:30