Sezon cenușiu traversat de gruparea din Istanbul vine și ca o consecință a arbitrajelor potrivnice. Cel puțin asta reiese după comportamentul celor de la Galatasaray, după remiza cu Basaksehir, de azi.
Internaționalii români Moruțan și Cicâldău au fost integraliști, ultimul reușind chiar o pasă decisivă pentru reușita lui Mostafa Mohamed, fin final.

Scandal monstru după partida lui Galatasaray

Turkish Süper Lig
Cicâldău și Moruțan au un nou antrenor la Galatasaray! Cine îi va lua locul lui Fatih Terim
11/01/2022 LA 08:54
Egalul smuls in-extremis nu i-a mulțumit pe gazde, care au criticat dur prestația și mai ales atitudinea arbitrului Kucuk. Necati Ateș, secundul lui Fatih Terim, a fost cel mai vocal, dezvăluind că arbitrul le-a adresat cuvinte greu de reprodus jucătorilor Galatei.
"Nu poți vorbi în asemenea mod! Aproape că ne-a blestemat jucătorii. Nu știu cine este în spatele lui, ce putere are, dacă își permite să rostească asemenea cuvinte. Inacceptabil”, a spus, vizibil nervos, secundul formației cim-bom.
S-a depășit orice limită, nu mai există respect. Am fost numiți "mincinoși" de arbitru. I-a spus lui Kerem așa. Eram la un metru distanță. Vrem să fim respectați! Nu pot să înțeleg așa ceva. Suntem fotbaliști la Galatasaray, dar în primul rând suntem oameni. Nu accept așa ceva | Berkan Kutlu.
Galatasaray are un sezon mizerabil, iar în prezent este pe locul 10, la 18 puncte de liderul Trabzonspor. Obiectivul grupării cim-bom era titlul, dar în acest moment și prezența într-o cupă europeană e improbabilă.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, out de la Galatasaray! Cine e mare favorit să devină antrenorul lui Moruțan și Cicâldău
10/01/2022 LA 14:24
Turkish Süper Lig
Fanii Galatei au răbufnit după înfrângere! Ce au spus Terim și Cicâldău despre meciul cu Giresunspor
08/01/2022 LA 20:06