Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cicâldău, 'profesor' de turcă pentru Moruțan! :) Ce mesaj le-au transmis românii fanilor de la Galatasaray

Bianca Dumitru

Actualizat 17/09/2021 la 14:57 GMT+3

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au avut prestații foarte bune în meciul din prima etapă a grupelor Europa League. În această dimineață, la doar câteva ore după duelul cu Lazio, cei doi români au fost protagoniști unui videoclip amuzant, postat pe rețelele de socializare.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău (Galatasaray)

Credit imagine: Twitter

Galatasaray a obținut o victorie în fața celor de la Lazio, scor 1-0, în prima etapă a grupelor Europa League. Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost doi dintre cei mai buni jucători ai turcilor în partida de joi seară.
La doar câteva ore după meci, românii au fost, în această dimineață, protagoniștii unui videoclip amuzant. Fostul jucător al Universității Craiova s-a 'deghizat' în profesor de limba turcă pentru Moruțan, pe care l-a învățat să spună "Bună dimineața familiei Galatasaray".
Imaginile cu cei doi au fost postate pe conturile oficiale ale clubului de pe rețelele de socializare, iar fanii s-au arătat încântați de gestul lor.

Ce note au primit românii după meciul cu Lazio

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost titulari în primul meci disputat de Galatasaray în grupele Europa League. Turcii au câștigat cu 1-0 în fața lui Lazio, după un autogol al portarului italienilor, la capătul unei faze care a început de la Moruțan, care a centrat în careu cu câteva secunde înainte ca mingea să ajungă în poartă.
Alexandru Cicâldău a avut, la rândul său, o prestație bună, reușind să trimită patru şuturi spre poarta lui Strakosha. După meci, cei doi români au primit note foarte bune de la jurnaliștii italieni. Cei de la TuttoMercatoWeb i-au notat cu 6,5 pe foștii jucători de la FCSB și Universitatea Craiova, acestea fiind cele mai mari note acordate celor de la Galatasaray.
"Moruțan a fost capabil să pună o presiune constantă asupra întregii apărări a lui Lazio. Prima dată a lovit bara transversală a lui Strakosha, care era bătut, iar apoi a pus mingea în careu la faza în care portarul biancocelestilor a făcut eroarea decisivă.
Cicâldău are capacitatea de a fi mereu găsit la locul și momentul potrivit. I-a lipsit doar golul pentru o prestație extraordinară, dar Strakosha a fost cel care s-a opus, iar apoi i-au lipsit câțiva centimetri", au scris italienii despre cei doi români de la Galatasaray.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo