Dennis Man este unul dintre românii pe care Fatih Terim și-i dorește la Galatasaray. Jurnaliștii turci au anunțat astăzi că gruparea Cim Bom Bom va face o ofertă pentru jucătorul Parmei, care ar putea fi lăsat să plece în perioada de mercato din iarnă, sub formă de împrumut, dacă echipa nu va avea șanse prea bune pentru a se lupta pentru promovare.
Publicația Sporx a scris că cei doi fotbaliști români care au ajuns în această vară la Galatasaray ar încerca acum să-l convingă pe Man să accepte transferul în Turcia. Mutarea nu este, însă, împiedicată de fostul jucător de la FCSB, ci de modul în care decurg negocierile dintre cele două cluburi.
"Moruțan și Cicâldău, două dintre vedetele lui Galatasaray, încearcă să îl convingă pe Dennis Man să se transfere. Totuși, problema nu este jucătorul, ci discuțiile dintre cluburi. Au existat deja mai multe întâlniri între conducători, iar între timp se discută și pentru alți jucători de pe listă", au menționat jurnaliștii turci.
Fotbal
Arabii au luat o decizie în privința lui Cicâldău! Ce se va întâmpla cu el la finalul acestui sezon
28/11/2022 LA 16:23
Conform unui anunț recent al impresarului lui Dennis Man, oficialii lui Galatasaray ar fi dispuși să plătească circa 7 milioane de euro pentru fotbalistul de 21 de ani, în timp ce Parma își dorește cel puțin 11 milioane de euro.

Alți 4 români, aflați în atenția celor de la Galatasaray

Jurnaliștii din Turcia au anunțat la finalul lunii octombrie că Fatih Terim ar mai fi pus ochii și pe Florinel Coman, pe care îl vrea din iarnă. Cei de la Fotomac au scris că oficialii Galatei au trei ținte în campionatul românesc, principalul vizat fiind fotbalistul de 23 de ani al celor de la FCSB.
Chiar dacă în ultimul an s-a confruntat cu mai multe accidentări care l-au ținut departe de teren, Florinel Coman a fost remarcat de scouterii echipei 'Cim Bom Bom', care îl consideră potrivit pentru planul lui Terim, acela de a întări compartimentul ofensiv.
Conform sursei citate, ceilalți jucători din Liga 1 care le-au atras atenția turcilor sunt Octavian Popescu și Andrei Ivan. Despre transferul atacantului Universității Craiova s-a vorbit recent în România, cei de la ProSport anunțând că cele două cluburi s-au înțeles la preț. Singurul lucru rămas de stabilit ar fi data realizării mutării, oltenii dorindu-și să-l păstreze până în vară, fiind siguri că Ivan ar putea avea o contribuție decisivă în lupta pentru câștigarea titlului.
Un alt român aflat în atenția celor de la Galatasaray este Ionuț Radu, pe care Inter ar vrea să-l transfere în iarnă pentru a-i face loc lui Andre Onana. Portarul este tentat de o nouă provocare, în tricoul unei echipe la care să poată evolua meci de meci, iar Fatih Terim ar putea să-i dea o astfel de șansă, antrenorul celor de la Galatasaray dorindu-și să schimbe fața echipei sale.
Serie B
Olimpiu Moruțan, lăudat de presa din Italia după ce a dat două pase de gol! Ce notă a primit românul
27/11/2022 LA 08:59
International friendlies
Cei 3 "tricolori" care au impresionat în amicalul cu Moldova! "Am văzut schimbări în bine"
21/11/2022 LA 13:06