Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Domenec Torrent, aproape de a se despărți de Galatasaray! Anunțul presei din Turcia

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/04/2022 la 16:47 GMT+3

Jurnaliștii turci au anunțat miercuri că Galatasaray, echipă la care sunt legitimați românii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, intenționează să se despartă de antrenorul Domenec Torrent.

Domenec Torrent, entrenador del Galatasaray

Credit imagine: Getty Images

Presa sportivă turcă a afirmat miercuri că antrenorul spaniol Domenec Torrent are zilele numărate la echipa de fotbal Galatasaray, la care joacă și românii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, după ce a pierdut derby-ul de duminică, 0-2 cu rivala Fenerbahce.
Cotidianul Hurriyet, care are cel mai mare tiraj în Turcia, precum și principalele surse media de sport, precum SporX, Fanatik și Fotomac, au convenit în informațiile lor că decizia se va lua în cadrul congresului clubului, programat pe 30 aprilie. La congres este așteptată alegerea noului președinte al grupării, funcție pentru care candidează oamenii de afaceri Metin Ozturk și Esref Hamamcioglu.
Potrivit presei, ambii ar fi împotriva menținerii lui Torrent la echipă și vor încerca să negocieze o reducere a sumei de 1,5 milioane de euro care o reprezintă indemnizația pe care clubul ar trebui să i-o plătească lui Torrent în cazul rezilierii contractului.
Citește și:
Cei doi candidați nu s-au pronunțat asupra acestui fapt, însă au lăsat să se înțeleagă că ultima șansă a lui Torrent de a continua era să câștige derby-ul cu Fenerbahce.
În cele 12 partide cu Torrent pe banca tehnică, Galatasaray a câștigat 14 puncte și a avut o medie de 1,17 goluri marcate pe meci, cel mai slab bilanț din istoria clubului, cu șase etape înainte de finalul sezonului. Chiar dacă va câștiga toate meciurile până la finalul stagiunii, Galatasaray (aflată pe locul 14 în clasament acum) nu va încheia pe o poziție care să-i mulțumească pe suporterii săi.
Sursa: AGERPRES
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo