Presa sportivă turcă a afirmat miercuri că antrenorul spaniol Domenec Torrent are zilele numărate la echipa de fotbal Galatasaray, la care joacă și românii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, după ce a pierdut derby-ul de duminică, 0-2 cu rivala Fenerbahce.
Cotidianul Hurriyet, care are cel mai mare tiraj în Turcia, precum și principalele surse media de sport, precum SporX, Fanatik și Fotomac, au convenit în informațiile lor că decizia se va lua în cadrul congresului clubului, programat pe 30 aprilie. La congres este așteptată alegerea noului președinte al grupării, funcție pentru care candidează oamenii de afaceri Metin Ozturk și Esref Hamamcioglu.
Potrivit presei, ambii ar fi împotriva menținerii lui Torrent la echipă și vor încerca să negocieze o reducere a sumei de 1,5 milioane de euro care o reprezintă indemnizația pe care clubul ar trebui să i-o plătească lui Torrent în cazul rezilierii contractului.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
Citește și:
Cei doi candidați nu s-au pronunțat asupra acestui fapt, însă au lăsat să se înțeleagă că ultima șansă a lui Torrent de a continua era să câștige derby-ul cu Fenerbahce.
În cele 12 partide cu Torrent pe banca tehnică, Galatasaray a câștigat 14 puncte și a avut o medie de 1,17 goluri marcate pe meci, cel mai slab bilanț din istoria clubului, cu șase etape înainte de finalul sezonului. Chiar dacă va câștiga toate meciurile până la finalul stagiunii, Galatasaray (aflată pe locul 14 în clasament acum) nu va încheia pe o poziție care să-i mulțumească pe suporterii săi.
Sursa: AGERPRES
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40