UPDATE / Marius Șumudică a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului cu Alanyaspor, plângându-se de faptul că nu are pe cine se baza: "Voi continua dacă vor fi transferaţi jucătorii pe care îi doresc!", a răbufnit Marius Şumudică la final.
Yeni Malatyaspor, echipa preluată în luna octombrie de Marius Șumudică, a încasat o înfrângere dureroasă de Alanyaspor în etapa actuală a campionatului turc de fotbal, cea cu numărul 16. Echipa antrenată de tehnicianul român, aflată acum pe penultimul loc în Turcia, a primit vizita ocupantei locului 6, Alanyaspor.
A urmat un dezastru, o înfrângere cu scor de tenis pentru echipa lui Marius Șumudică. Yeni Malatyaspor a pierdut cu 2-6 în fața oaspeților, care au înscris prin Diedhiou o dublă, Davidson, Akbaba, Novais și Babacar, făcând o adevărată demonstrație de fotbal cu echipa care riscă retrogradarea în al doilea eșalon al fotbalului turc.
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică, OUT de la Yeni Malatyaspor! Decizia turcilor după eșecul cu Goztepe
14/01/2022 LA 20:47

Yeni Malatyaspor, echipa lui Marius Șumudică, înfrângere drastică în Super Lig

Înfrângerea gazdelor e cu atât mai dureroasă cu cât băieții lui Șumudică s-au și aflat la conducere de două ori, 1-0 și 2-1, după golurile semnate de Aabid și Tetteh, dar din minutul 23 toată comanda s-a transferat la oaspeți, care au "declanșat iadul" pe Yeni Malatya Sadyumu în etapa cu numărul 16.
Trupa condusă de Șumudică a jucat și în 10 minute din minutul 65, atunci când Haddadi a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben primit. Malatyaspor este în prezent pe locul 18, loc retogradabil, cu 14 puncte, iar poziția lui Șumudică se clatină serios după ultimele înfrângeri pe bandă rulantă din Super Lig, acolo unde nu a mai câștigat de 6 etape. Pentru Yeni Malatyaspor urmează meciurile cu Rizespor, Kayserispor și Fenerbahce.
Turkish Süper Lig
Șumudică, foc și pară pe arbitraj, după un nou eșec în Turcia! Apelul făcut către federație
07/01/2022 LA 21:07
Turkish Süper Lig
Malatyaspor, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut la limită partida cu liderul din Turcia
07/01/2022 LA 19:34