Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipa lui Marius Șumudică, înfrângere la scor de tenis! Yeni Malatyaspor e pe penultimul loc în Super Lig

Irina Aldea

Actualizat 12/12/2021 la 18:02 GMT+2

Trupa antrenată de Marius Șumudică, Yeni Malatyaspor, traversează o perioadă foarte dificilă în Super Lig, acolo unde nu a mai câștigat de 6 partide.

Marius Șumudică

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Marius Șumudică a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului cu Alanyaspor, plângându-se de faptul că nu are pe cine se baza: "Voi continua dacă vor fi transferaţi jucătorii pe care îi doresc!", a răbufnit Marius Şumudică la final.
Yeni Malatyaspor, echipa preluată în luna octombrie de Marius Șumudică, a încasat o înfrângere dureroasă de Alanyaspor în etapa actuală a campionatului turc de fotbal, cea cu numărul 16. Echipa antrenată de tehnicianul român, aflată acum pe penultimul loc în Turcia, a primit vizita ocupantei locului 6, Alanyaspor.
A urmat un dezastru, o înfrângere cu scor de tenis pentru echipa lui Marius Șumudică. Yeni Malatyaspor a pierdut cu 2-6 în fața oaspeților, care au înscris prin Diedhiou o dublă, Davidson, Akbaba, Novais și Babacar, făcând o adevărată demonstrație de fotbal cu echipa care riscă retrogradarea în al doilea eșalon al fotbalului turc.

Yeni Malatyaspor, echipa lui Marius Șumudică, înfrângere drastică în Super Lig

Înfrângerea gazdelor e cu atât mai dureroasă cu cât băieții lui Șumudică s-au și aflat la conducere de două ori, 1-0 și 2-1, după golurile semnate de Aabid și Tetteh, dar din minutul 23 toată comanda s-a transferat la oaspeți, care au "declanșat iadul" pe Yeni Malatya Sadyumu în etapa cu numărul 16.
Trupa condusă de Șumudică a jucat și în 10 minute din minutul 65, atunci când Haddadi a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben primit. Malatyaspor este în prezent pe locul 18, loc retogradabil, cu 14 puncte, iar poziția lui Șumudică se clatină serios după ultimele înfrângeri pe bandă rulantă din Super Lig, acolo unde nu a mai câștigat de 6 etape. Pentru Yeni Malatyaspor urmează meciurile cu Rizespor, Kayserispor și Fenerbahce.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo