Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii Galatei au răbufnit după înfrângere! Ce au spus Terim și Cicâldău despre meciul cu Giresunspor

Bianca Dumitru

Publicat 08/01/2022 la 22:06 GMT+2

Galatasaray a fost învinsă în această seară de Giresunspor, iar fanii echipei lui Fatih Terim au reacționat dur, cerându-le jucătorilor să plece. După meci, antrenorul turcilor și Alexandru Cicâldău au vorbit despre starea formației care este abia pe locul 10 în clasamentul din Super Lig.

Alex Cicâldău

Credit imagine: Getty Images

Galatasaray a început cu stângul anul 2022. Echipa lui Fatih Terim a fost învinsă în prima partidă din acest an, pe teren propriu, de Giresunspor, scor 0-1, într-un meci din a 20-a etapă a Super Lig.
Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 11, prin Suleymanov, iar Galatasaray nu a reușit să întoarcă rezultatul deși a dominat atât din punctul de vedere al posesiei, cât și ca număr de ocazii de gol, atacuri sau cornere și șuturi. Înfrângerea i-a supărat pe suporteri, care au răbufnit la finalul partidei, strigându-le jucătorilor să dezbrace tricourile și să plece de la echipă.
După meci, Alexandru Cicâldău a declarat că înțelege reacția fanilor, spunând că nu știe de ce Galatasaray nu poate să lege rezultatele pozitive. Fostul jucător al Universității Craiova a dat vina pe ghinion pentru rezultatul de astăzi.
"Ne pare rău că am ajuns în situația asta. Nu înțeleg ce se întâmplă. Nu pot să înțeleg de ce nu putem câștiga. Suporterii noștri nu merită asta. Adversarii noștri au înscris probabil la prima lor ocazie în seara asta. Suntem foarte ghinioniști, nu putem să înscriem", a mărturisit Alexandru Cicâldău, citat de publicația turcă Fanatik.
Citește și:

"Suporterii nu ar trebui să insulte"

La rândul său, antrenorul celor de la Galatasaray s-a arătat foarte afectat de rezultatul din această seară și a spus că nu este obișnuit cu astfel de scenarii. Fatih Terim a spus că, deși echipa trece prin momente grele, suporterii nu ar fi trebuit să reacționeze atât de dur.
"Nu este plăcut. Sincer, a fost ceva la care nu m-am așteptat. Ne-am obișnuit să primim gol înainte să ajungem la poartă sau să primim gol la prima ocazie. Îmi pare rău,dar nu sunt obișnuit cu asta la Galatasaray. Unde sunt jucători tineri, sunt și suișuri și coborâșuri, dar întotdeauna sfârșim prost. Nu putem înscrie goluri ușoare. M-am săturat să tot spun asta. Jucătorii pe care îi numim marcatori sunt absenți. Au o problemă.
Indiferent cu cine joacă, Galatasaray trebuie să câștige. Am început acest război știind de ce vom avea parte. Susțin acest proiect, îl protejez. Mergeam la vestiare când am auzit reacțiile din tribune. Am ieșit și i-am luat pe jucători unul câte unul. Nimeni nu merită așa ceva. Sunt alături de ei în momentele astea. Știu că sunt foarte supărați.
Plângem în vestiar. Am spus asta încă din prima zi în care am devenit antrenor. Trebuie să fim concentrați înaintea meciului și să râdem după partidă. Depinde de noi dacă după meci plângem sau râdem. Ei trebuie să își pună mâinile în cap și să se gândească la asta. Nu merită cuvintele urâte. Ei sunt cei care ne reprezintă în Europa și care ne vor duce sus.
Suporterii sunt supărați, dar nu ar trebui să insulte. Bineînțeles că nici eu nu sunt obișnuiți cu aceste rezultate. Avem parte de un sezon în care victoriile nu sunt suficiente", a declarat Fatih Terim.
În următoarea etapă din Super Lig, Galatasaray o va înfrunta pe Hatayspor, echipă de pe locul 5 al clasamentului. Meciul este programat duminică, 16 ianuarie, de la ora 18:00.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo