Alexandru Cicâldău a deschis scorul în derby-ul de pe Vodafone Arena contra celor de la Besiktas. Mijlocașul român a marcat ptrintr-o execuție de la aproximativ 20 de metri, fără să îi dea vreo șansă portarului advers.
Din nefericire pentru acesta, Galatasaray a pierdut în cele din urmă partida, după ce Besiktas a întors rezultatul și s-a impus cu 2-1. Echipa românilor Cicâldău și Moruțan a avut șansa să obțină cel puțin un punct din acest derby, dar Mostafa Mohamed, jucător abia intrat pe teren, a ratat un penalty în minutul 81.
Romanian Liga I
Interes major pentru un fotbalist de la FCSB! E dorit și în Italia
IERI LA 17:36

Fatih Terim, nemulțumit că Cicâldău nu a executat penalty-ul

După această ratare, Fatih Terim, antrenorul celor de la Galatasaray, și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu executantul loviturii de la 11 metri. Antrenorul turc a susținut după partidă că Cicâldău este cel care execută loviturile de pedeapsă la echipa sa și a spus că românul nu trebuia să îl lase pe Mostafa Mohamed să execute.
"Cicâldău este cel care execută penalty-urile la echipa noastră. Mostafa a luat mingea și a spus că bate el. Ar fi trebuit să îi lase pe Cicâldău să execute. Sigur, nici Cicâldău nu trebuia să-l lase pe el. Ar fi trebuit să îi spună : 'Eu sunt cel care execută penalty-urile, eu trag'. Bun simț, ce să facem?", a declarat Fatih Terim potrivit celor de la Fanatik.
După această partidă, Galatasaray se află pe locul 8, cu 17 puncte după 10 partide, în timp ce Besiktas a urcat până pe locul 3, având 20 de puncte.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Cicâldău, "meciul carierei" cu Marseille. Reacția lui Fatih Terim, după ce românul a distrus-o pe OM
26/11/2021 LA 06:56
Europa League
Cicâldău a marcat pentru Galata în victoria cu Marseille! Turcii, aproape de optimile Europa League
25/11/2021 LA 18:11