Alexandru Cicâldău a deschis scorul în derby-ul de pe Vodafone Arena contra celor de la Besiktas. Mijlocașul român a marcat ptrintr-o execuție de la aproximativ 20 de metri, fără să îi dea vreo șansă portarului advers.
Din nefericire pentru acesta, Galatasaray a pierdut în cele din urmă partida, după ce Besiktas a întors rezultatul și s-a impus cu 2-1. Echipa românilor Cicâldău și Moruțan a avut șansa să obțină cel puțin un punct din acest derby, dar Mostafa Mohamed, jucător abia intrat pe teren, a ratat un penalty în minutul 81.
Fotbal
Arabii au luat o decizie în privința lui Cicâldău! Ce se va întâmpla cu el la finalul acestui sezon
28/11/2022 LA 16:23

Fatih Terim, nemulțumit că Cicâldău nu a executat penalty-ul

După această ratare, Fatih Terim, antrenorul celor de la Galatasaray, și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu executantul loviturii de la 11 metri. Antrenorul turc a susținut după partidă că Cicâldău este cel care execută loviturile de pedeapsă la echipa sa și a spus că românul nu trebuia să îl lase pe Mostafa Mohamed să execute.
"Cicâldău este cel care execută penalty-urile la echipa noastră. Mostafa a luat mingea și a spus că bate el. Ar fi trebuit să îi lase pe Cicâldău să execute. Sigur, nici Cicâldău nu trebuia să-l lase pe el. Ar fi trebuit să îi spună : 'Eu sunt cel care execută penalty-urile, eu trag'. Bun simț, ce să facem?", a declarat Fatih Terim potrivit celor de la Fanatik.
După această partidă, Galatasaray se află pe locul 8, cu 17 puncte după 10 partide, în timp ce Besiktas a urcat până pe locul 3, având 20 de puncte.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Fotbal
Marius Șumudică, pe lista unui club important din Turcia! Prima reacție a antrenorului
26/10/2022 LA 16:30