Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Galata, eșec dureros în derby-ul cu Fenerbahce! Moruțan a oferit o pasă de gol

Romeo Ene

Publicat 21/11/2021 la 20:45 GMT+2

Galatasaray a pierdut derby-ul cu Fenerbahce, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0 din minutul 16, datorită golului înscris de Akturkoglu, din pasa lui Olimpiu Moruțan.

Olimpiu Moruțan

Credit imagine: Getty Images

Chiar și așa, nu a fost suficient pentru ca gazdele să obțină victoria. Miguel Crespo a dat lovitura în minutul 94, iar Fenerbahce a reușit să câștige derby-ul cu trupa antrenată de Fatih Terim.
Alexandru Cicâldău, transferat de la Universitatea Craiova în această vară, a fost integralist în derby, însă nu a reușit să își ajute echipa pentru a obține victoria.
A fost un derby în care arbitrul Meler a acordat 9 cartonașe galbene și un cartonaș roșu. De asemenea, Terim a fost eliminat în minutul 97.

Moruțan, assist în derby

Olimpiu Moruțan a avut o contribuție decisivă la primul gol, înscris de Galatasaray. Akturkoglu a recuperat și a declanșat un contraatc, i-a pasat lui Moruțan, iar acesta i-a retrimis lui Akturkoglu în careu.
Jucătorul de 23 de ani a scăpat singur cu portarul Ozer și a deschis scorul în minutul 16.
Avantajul gazdelor nu a ținut mult, iar Mesut Ozil a restabilit egalitatea în minutul 31, după o pasă foarte bună din partea lui Irfan Kahveci. Partida a curs către un rezultat de egalitate, mai ales după eliminarea lui Marcel Tisserand.
Fundașul lui Fenerbahce a văzut cel de-al doilea cartonaș galben în minutul 82. 2 minute mai târziu, gazdele au înscris prin Mbaye Diagne, dar golul a fost anulat pentru un fault în atac, după consultarea VAR.
În 10 oameni, Fenerbahce a dat lovitura în minutul 94, prin Miguel Crespo, și s-a impus pe terenul Galatei. Cicâldău a evoluat tot meciul, iar Moruțan a fost schimbat în minutul 65 de Taylan Antalyali.
Este al doilea eșec pentru Galata într-un derby, după ce a pierdut cu Besiktas în etapa a 10-a. Trupa lui Terim a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiie.
Citește și:
În urma acestui rezultat, Galata se află pe locul 8, cu 21 de puncte, în timp ce Fenerbahce este pe 5, cu 23 de puncte după primele 13 etape din Turcia. Trabzonspor conduce clasamentul, cu 30 de puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo