Fatih Terim este foarte mulțumit de impactul pe care l-au avut Moruțan și Cicâldău la Galatasaray, astfel că "Împăratul" vrea și alți jucători români la echipa sa. Conform prosport.ro, următorul român care va îmbrăca tricoul turcilor va fi Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova.
Sursa citată notează că cele 2 cluburi s-au înțeles la preț, iar singurul lucru rămas de stabilit este data efectuării transferului. Turcii și-ar dori ca atacantul să ajungă sub bagheta lui Terim chiar din iarnă, în timp ce oltenii vor să-l păstreze până în vară, considerând că ar putea aduce un aport decisiv în lupta pentru câștigarea titlului.
Citește și:
Fotbal
Fatih Terim, subiectul unui documentar de excepție! Cum i-a convins pe șefii Galatei să-l ia pe Hagi
18/09/2022 LA 10:55

Andrei Ivan, la un pas de Galatasaray

Ivan s-a întors în 2019 la Universitatea Craiova, după experiențele nereușite de la Krasnodar și Rapid Viena, iar încet-încet și-a regăsit forma care l-a consacrat. În acest sezon, atacantul a marcat 4 goluri și a dat 2 assist-uri în cele 8 partide disputate în campionat, fiind unul dintre cei mai buni oameni ai echipei lui Reghecampf.
Prestațiile bune de la echipa de club l-au redus pe Ivan și în circuitul echipei naționale, el fiind convocat de Rădoi la ultima acțiune a tricolorilor și bifând minute atât în meciul cu Germania, cât și în cel cu Armenia.

Fatih Terim pregătește curățenia de iarnă la Galatasaray

Galatasaray nu are un început foarte bun de sezon, iar Fatih Terim este extrem de nemulțumiți de anumiți jucători din lotul echipei. Astfel, "Împăratul" a înaintat o listă conducerii o listă cu jucătorii de care vrea să se despartă în această iarnă.
Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, în schimb, sunt doi dintre cei mai importanți jucători ai lui Fatih Terim la Galatasaray, iar antrenorul îi consideră oameni de bază în noul proiect al echipei, potrivit turcilor de la Fanatik.
Lista fotbaliștilor de care Fatih Terim vrea să se despartă
  • Fatih Ozturk
  • Gustavo Assuncao
  • Ryan Babel
  • Aytac Kara
  • DeAndre Yedlin
  • Sofiane Feghouli
  • Mbaye Diagne
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Turkish Süper Lig
"Al doilea Guardiola", printre antrenorii doriți la Galatasaray! Când vor începe negocierile
08/06/2022 LA 14:24
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58