Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Galatasaray, la 4 puncte de retrogradare după o nouă înfrângere! Moruțan a dat un assist

Romeo Ene

Actualizat 20/01/2022 la 21:03 GMT+2

Galatasaray are parte de un sezon de coșmar în Turcia. Trupa lui Domenec Torrent a suferit o nouă înfrângere, pe teren propriu, cu Kasimpasa, scor 1-3.

Olimpiu Moruțan

Credit imagine: Getty Images

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost titulari pentru gazde, însă doar primul s-a remarcat printr-o pasă de gol la reușita lui Halil Dervisoglu.
Galata are o singură victorie în ultimele 11 meciuri și este mai aproape de locurile retrogradabile decât de primele poziții. Antalyaspor este formația ce ocupă primul loc direct retrogradabil, 17, având 23 de puncte.
Galatasaray are 27 de puncte și are parte de un sezon foarte slab. Demiterea lui Fatih Terim nu a adus schimbarea dorită de conducere, iar jocul nu a suferit îmbunătățiri semnificative.

Moruțan, assist și greșeală mare la primul gol

Mijlocașul transferat la începutul sezonului de la FCSB i-a pasat excelent lui Dervisoglu în minutul 39, după un contraatac foarte bun purtat de gazde.
Acțiunea a pornit ca urmare a unui corner executat de echipa oaspete, Kasimpasa. Moruțan a preluat balonul după ce acesta a fost respins de fundașii Galatei, la aproximativ 30 de metri de poarta echipei sale, iar jucătorul de 22 ani a plecat pe contraatac împreună cu Dervisoglu, pasându-i la momentul potrivit.
Citește și:
Nu a fost suficient pentru a câștiga partida, românul ajungând la 4 pase decisive în tricoul turcilor, în 32 de meciuri.
Ryan Donk a egalat pentru oaspeți chiar înainte de pauză, în minutul 45+3, după un șut puternic în colțul stâng al lui Ismail Cipe.
De remarcat este faptul că Olimpiu Moruțan a greșit decisiv la acest gol al oaspeților, după ce a oferit o pasă neglijentă care s-a transformat în 1-1.
Repriza a doua nu a adus nimic nou în jocul Galatei, din contră, oaspeții au preluat conducerea în minutul 60, după golul marcat de Umut Bozok, după ce a scăpat singur cu portarul Galatei.
2 minute mai târziu, Moruțan a fost schimbat de pe teren cu Emre Kilinc, însă fără efect pe tabela de marcaj. Alexandru Cicâldău a jucat tot meciul.
Kevin Varga, intrat în minutul 92 la oaspeți, a înscris golul 3 la prima atingere de balon, după o decizie VAR.
S-a terminat 3-1 pentru Kasimpasa, care o trimite pe Galata în lupta pentru evitarea retrogradării în Turcia. Kasimpasa a acumulat 24 de puncte și a urcat pe locul 15, în timp ce Galatasaray este pe 13.
Pentru Moruțan și Cicâldău urmează duelul cu liderul Trabzonspor, de pe teren propriu, în timp ce Kasimpasa va juca cu Kayserispor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo