Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Galatasaray, OUT din cursa pentru transferul lui Ianis Hagi! Cât au vrut să ofere turcii

Bianca Dumitru

Publicat 08/12/2021 la 21:29 GMT+2

Ianis Hagi a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa în urma evoluțiilor bune din acest sezon. Românul în vârstă de 23 de ani este dorit de AS Roma, Aston Villa și Galatasaray, turcii fiind primii care au demarat negocierile cu oficialii lui Rangers.

Ianis Hagi

Credit imagine: Eurosport

Ianis Hagi a reușit în acest sezon câteva prestații foarte bune care l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din Europa. Printre altele, românul în vârstă de 23 de ani este dorit de AS Roma, Aston Villa, noua echipă a lui Steven Gerrard, și Olympique Lyon, care a pus ochii pe el după ce a impresionat în meciul cu Sparta Praga din Europa League.
Mijlocașul le-a atras atenția și celor de la Galatasaray, unde Fatih Terim îl vrea alături de Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. De altfel, la începutul acestei luni, jurnaliștii turci de la publicația Sabah Spor au scris că reprezentanții clubului Cim Bom Bom vor fi primii care vor discuta cu șefii lui Rangers pentru a negocia transferul lui Hagi în perioada de mercato din această iarnă. Oficialii echipei din SuperLig s-au grăbit să discute cu scoțienii în contextul în care se știe că pe urmele românului se află mai multe echipe importante.
Se pare că, deși au vrut să le-o ia înaintea tuturor pentru a se asigura de aducerea lui Ianis Hagi, turcii nu îi vor obține semnătura, oferta pe care au făcut-o nefiind pe placul reprezentanților campioanei Scoției. Potrivit Sport.ro, cei de la Galatasaray nu au fost dispuși să achite mai mult de 7 milioane de euro pentru mijlocașul de 23 de ani, suma fiind mult prea mică în comparație cu ceea ce își doresc șefii lui Rangers.
Citește și:

CÂT VREA RANGERS ÎN SCHIMBUL LUI IANIS HAGI

În contextul în care Hagi este aproape de un transfer important, fiind dorit de mai multe echipe importante, presa internațională a notat că scoțienii de la Rangers i-au stabilit un preț pe măsură. Potrivit celor de la Todo Fichajes, oficialii campioanei din Premiership vor în schimbul lui Ianis în jur de 20 de milioane de euro, adică de aproape 6 ori mai mult decât au plătit pentru el în 2020, atunci când l-au transferat de la Genk.
Campioana Scoției are șanse de a obține suma cerută de la AS Roma, în luna septembrie presa anunțând că Jose Mourinho i-a convins pe oficialii formației capitoline de utilitatea aducerii românului, italienii fiind dispuși să achite până la 20 de milioane de euro pentru el.
În acest sezon, Ianis Hagi, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 6,5 milioane de euro, a reușit 3 goluri și 4 assist-uri în tricoul lui Rangers.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo