Alexandru Cicâldău s-a făcut rapid remarcat după transferul la Galatasaray. Românul a reușit câteva prestații bune care l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din Europa.
Jurnaliștii turci de la site-ul sporx.com au anunțat că fostul mijlocaș al Universității Craiova este dorit de câteva echipe de top din Italia. În aceste condiții, oficialii grupării 'Cim Bom Bom' au început să se gândească la suma de bani pe care o vor în schimbul lui Cicâldău.
Românul are în contract o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro, însă turcii sunt dispuși să negocieze cu toate cluburile care vor fi dispuse să plătească mai mult de 10 milioane de euro pentru mijlocașul de 24 de ani.
Scottish Premiership
Prima echipă care începe negocierile pentru Ianis Hagi! Unde este dorit din această iarnă
ACUM 7 ORE
În primele sale meciuri la Galatasaray, Alexandru Cicâldău, transferat de turci în schimbul a 6,5 milioane de euro, a reușit 3 goluri și o pasă decisivă.

Cei 4 români doriți de Fatih Terim la Galatasaray

Randamentul bun al lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău i-a determinat pe oficialii celor de la Galatasaray să studieze în continuare piața din România. Jurnaliștii din Turcia anunță că Fatih Terim ar mai fi pus ochii pe Florinel Coman, pe care îl vrea din iarnă.
Cei de la Fotomac au scris astăzi că oficialii Galatei au trei ținte în campionatul românesc, principalul vizat fiind fotbalistul de 23 de ani al celor de la FCSB. Chiar dacă în ultimul an s-a confruntat cu mai multe accidentări care l-au ținut departe de teren, Florinel Coman a fost remarcat de scouterii echipei 'Cim Bom Bom', care îl consideră potrivit pentru planul lui Terim, acela de a întări compartimentul ofensiv.
Conform sursei citate, ceilalți jucători din Liga 1 care le-au atras atenția turcilor sunt Octavian Popescu și Andrei Ivan. Despre transferul atacantului Universității Craiova s-a vorbit recent în România, cei de la ProSport anunțând că cele două cluburi s-au înțeles la preț. Singurul lucru rămas de stabilit ar fi data realizării mutării, oltenii dorindu-și să-l păstreze până în vară, fiind siguri că Ivan ar putea avea o contribuție decisivă în lupta pentru câștigarea titlului.
În plus, Fatih Terim ar putea să-i dea șansa de a evolua meci de meci lui Ionuț Radu, antrenorul celor de la Galatasaray dorindu-și să schimbe fața echipei sale. În aceste condiții, portarul român, cotat de site-ul transfermarkt.com la 5 milioane de euro, s-ar putea despărți în această iarnă de Inter, care va încerca să obțină transferul lui Andre Onana, pe care îl consideră înlocuitorul perfect pentru Samir Handanovic.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Romanian Liga I
Un jucător de la FCSB, dorit la Galatasaray din iarnă! Pentru cine au făcut turcii deja o ofertă
IERI LA 11:02
Turkish Süper Lig
Răsturnare de situație în cazul lui Cicâldău! Singura variantă în care poate pleca de la Galatasaray
IERI LA 08:51