Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, din nou pe lista de transferuri a celor de la Galatasaray! Ce nume mari mai sunt în atenția turcilor

Bianca Dumitru

Actualizat 01/06/2022 la 18:32 GMT+3

Galatasaray va trece prin multe schimbări în această vară. După un sezon foarte slab, oficialii clubului vor să facă mutări importante pentru a întări lotul, iar unul dintre jucătorii doriți este Ianis Hagi.

Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers

Credit imagine: Eurosport

Galatasaray a încheiat sezonul 2021/22 pe locul 13, având doar 14 victorii în 38 de meciuri. După stagiunea foarte slabă pe care au avut-o, șefii vor să facă schimbări importante în lot pentru a întări echipa.
Potrivit jurnaliștilor turci, oficialii clubului Cim Bom Bom au o lista impresionantă de fotbaliști pe care și-i doresc din această vară. Unul dintre ei este Ianis Hagi, care a mai fost dorit și în alte rânduri de Galatasaray.
Deși este accidentat de la începutul acestui an, românul nu duce lipsă de oferte, însă rămâne de văzut dacă șefii lui Rangers vor vrea să-l lase sau nu să plece, contractul românului fiind valabil până în 2024.
Conform celor de la ASpor, pe lista Galatei se mai află, printre altele și Alexis Sanchez sau Arturo Vidal, fotbaliști care au evoluat de-a lungul timpului, printre altele, la Inter și Barcelona.
Citește și:

Ce se întâmplă cu Moruțan și Cicâldău

Cei doi români de la Galatasaray ar putea pleca din Turcia la finalul acestui sezon. Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu au mai prins prea multe minute după ce Fatih Terim a fost înlocuit cu Domenec Torrent, iar jurnaliștii turci au anunțat unde ar putea ajunge cei doi fotbaliști în vară.
Cel mai probabil, o decizie finală va fi luată de noul antrenor al celor de la Galatasaray, care va fi numit în această vară, însă Moruțan și Cicâldău au șanse foarte mari să fie împrumutați.
Olimpiu Moruțan nu a mai prins 90 de minute de joc într-un meci oficial de la începutul acestui an, iar la ultimele două etape din Super Lig nu a fost nici măcar în lot.
Despre el, jurnaliștii de la Fotomac au scris că ar putea ajunge la Rangers, echipă din Scoția la care este legitimat și Ianis Hagi. Fostul jucător al celor de la FCSB este, însă, și în atenția celor de la Al Ain, liderul clasamentului din UAE League, care are 49 de puncte după 20 de etape.
În ceea ce îl privește pe Alexandru Cicâldău, acesta nu a mai fost integralist la Galatasaray de la finalul lunii ianuarie, în fiecare dintre ultimele două partide din campionatul Turciei evoluând mai puțin de 20 de minute.
Despre fostul jucător al Universității Craiova, jurnaliștii de la Fotomac au scris că este aproape de un transfer la Sampdoria, care ar fi făcut deja o ofertă de 10 milioane de euro pentru românul cotat de site-ul transfermarkt.com la 8 milioane de euro. Cicâldău mai este și în atenția celor de la Fiorentina, care ar fi dispuși să achite circa 8 milioane de euro pentru mijlocașul în vârstă de 24 de ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo