Cei doi români de la Galatasaray ar putea pleca din Turcia la finalul acestui sezon. Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu au mai prins prea multe minute după ce Fatih Terim a fost înlocuit cu Domenec Torrent, iar jurnaliștii turci au anunțat unde ar putea ajunge cei doi fotbaliști în vară.
Cel mai probabil, o decizie finală va fi luată de noul antrenor al celor de la Galatasaray, care va fi numit după încheierea actualei stagiuni, însă Moruțan și Cicâldău au șanse foarte mari să fie împrumutați.
Olimpiu Moruțan nu a mai prins 90 de minute de joc într-un meci oficial de la începutul acestui an, iar la ultimele două etape din Super Lig nu a fost nici măcar în lot.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
Despre el, jurnaliștii de la Fotomac scriu că ar putea ajunge la Rangers, echipă din Scoția la care este legitimat și Ianis Hagi. Fostul jucător al celor de la FCSB este, însă, și în atenția celor de la Al Ain, liderul clasamentului din UAE League, care are 49 de puncte după 20 de etape.
În acest sezon, Olimpiu Moruțan a adunat 32 de apariții în tricoul lui Galatasaray, pentru care a reușit 3 goluri și 5 pase decisive.
Citește și:

Alexandru Cicâldău, aproape de Serie A

În ceea ce îl privește pe Alexandru Cicâldău, acesta nu a mai fost integralist la Galatasaray de la finalul lunii ianuarie, în fiecare dintre ultimele două partide din campionatul Turciei evoluând mai puțin de 30 de minute.
Despre fostul jucător al Universității Craiova, jurnaliștii de la Fotomac au scris că este aproape de un transfer la Sampdoria, care ar fi făcut deja o ofertă de 10 milioane de euro pentru românul cotat de site-ul transfermarkt.com la 8 milioane de euro. Cei de la Galatasaray sunt de acord cu această propunere, însă au condiționat mutarea de rămânerea echipei în Serie A.
Cicâldău mai este și în atenția celor de la Fiorentina, care ar fi dispuși să achite circa 8 milioane de euro pentru mijlocașul în vârstă de 24 de ani.
În acest sezon, fotbalistul a jucat în 38 de meciuri pentru Galatasaray, reușind 5 goluri și 4 pase decisive.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40