Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Înfrângere pentru Galatasaray în primul meci din 2022! Ce au reușit Cicâldău și Moruțan

Bianca Dumitru

Publicat 08/01/2022 la 20:08 GMT+2

Galatasaray a pierdut primul meci din 2022, echipa lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan fiind învinsă de Giresunspor, cu scorul de 0-1.

Alexandru Cicâldău (Galatasaray)

Credit imagine: Getty Images

Galatasaray a început cu stângul anul 2022. Echipa lui Fatih Terim a fost învinsă în prima partidă din acest an, pe teren propriu, de Giresunspor, scor 0-1, într-un meci din a 20-a etapă a Super Lig.
Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 11, prin Suleymanov, iar Galatasaray nu a reușit să întoarcă rezultatul deși a dominat atât din punctul de vedere al posesiei, cât și ca număr de ocazii de gol, atacuri sau cornere și șuturi.
Echipa lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan a ajuns, astfel, la 7 înfrângeri în campionat, fiind abia pe locul 10, cu 27 de puncte, la 22 de puncte de liderul clasamentului, Trabzonspor.
Cei doi români au fost titulari pentru Galatasaray, fostul jucător de la FCSB fiind integralist, în timp ce Cicâldău a fost schimbat în minutul 73.
Citește și:

Ce note au primit Cicâldău și Moruțan

În urma prestațiilor lor, cei doi români ajunși în echipa lui Fatih Terim în vara anului 2021 au primit de la specialiștii site-ului SofaScore.com note bune. Cicâldău s-a remarcat printr-o ratare uriașă, a dat două pase importante și a avut 6 dueluri câștigate, primind nota 7.
În ceea ce-l privește pe Moruțan, acesta a irosit două ocazii mari de a înscrie și a dat trei pase bune, având un total de 72 de atingeri ale balonului și fiind notat cu 6,9.
Singurii fotbaliști care au primit note mai mari sunt Sacha Boey (7,1) și Omer Bayram (7).
În următoarea etapă din Super Lig, Galatasaray o va înfrunta pe Hatayspor, echipă de pe locul 5 al clasamentului. Meciul este programat duminică, 16 ianuarie, de la ora 18:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo