Luni seară, Galatasaray a câștigat derby-ul cu Beșiktaș, scor 2-1, contând pentru etapa a 29-a din Super Lig. Cele două goluri ale echipei lui Domenec Torrent au fost înscrise de Kerem Akturkoglu, din pasele lui Mostafa Mohamed, în timp ce pentru oaspeți a marcat Ridvan Yilmaz.
În timp ce Olimpiu Moruțan a rămas pe banca de rezerve, Alexandru Cicâldău a fost introdus pe teren după pauză, în locul lui Feghouli, dar n-a impresionat.
După meci, Erman Toroglu i-a criticat pe români în presa din Turcia. Fostul fotbalist în vârstă de 73 de ani a scris că nu înțelege ce s-a întâmplat cu banii plătiți de Galatasaray pentru Cicâldău și Moruțan, în condițiile în care cei doi fotbaliști sunt invizibili în echipa lui Torrent.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
"Un singur lucru nu înțeleg. Galatasaray a cumpărat doi fotbaliști români. Au plătit 10-11 milioane de euro. A stat mult să-i caute managementul lui Galatasaray?!
S-au evaporat pur și simplu acești bani? Pentru că niciunul dintre ei încă nu a aterizat pe teren. Ei încă sunt într-un stadiu de plutire", a declarat Toroglu, citat de site-ul Webaslan, unde a fost publicată și o fotografie în care Cicâldău a fost ironizat.
https://i.eurosport.com/2022/03/15/3338059.jpg
Citește și:

Galatasaray primește vizita Barcelonei în această săptămână

Pentru Galatasaray urmează joi, de la ora 19:45, returul cu Barcelona din optimile Europa League.
Meciul tur, disputat săptămâna trecută pe Camp Nou, s-a încheiat cu scorul de 0-0, astfel că partida din Istanbul va fi decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției.
Alexandru Cicâldău a rămas cu o amintire superbă după ce a jucat pe Camp Nou, fiind trimis pe teren în minutul 79, în locul lui Feghouli, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost doar rezervă în echipa lui Domenec Torrent.
Partida decisivă dintre Galatasaray și Barcelona va fi transmisă joi, de la ora 19:45, în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40