Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ironii la adresa lui Cicâldău și Moruțan în presa din Turcia! "Sunt într-un stadiu de plutire"

Bianca Dumitru

Publicat 15/03/2022 la 14:54 GMT+2

Galatasaray a învins-o luni seară, cu scorul de 2-1, pe Beșiktaș, în derby-ul etapei a 29-a din campionatul Turciei. După meci, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, cei doi români din lotul lui Domenec Torrent, au fost criticați în presa din Turcia de fostul fotbalist Erman Toroglu.

Cicâldău & Moruțan

Credit imagine: Getty Images

Luni seară, Galatasaray a câștigat derby-ul cu Beșiktaș, scor 2-1, contând pentru etapa a 29-a din Super Lig. Cele două goluri ale echipei lui Domenec Torrent au fost înscrise de Kerem Akturkoglu, din pasele lui Mostafa Mohamed, în timp ce pentru oaspeți a marcat Ridvan Yilmaz.
În timp ce Olimpiu Moruțan a rămas pe banca de rezerve, Alexandru Cicâldău a fost introdus pe teren după pauză, în locul lui Feghouli, dar n-a impresionat.
După meci, Erman Toroglu i-a criticat pe români în presa din Turcia. Fostul fotbalist în vârstă de 73 de ani a scris că nu înțelege ce s-a întâmplat cu banii plătiți de Galatasaray pentru Cicâldău și Moruțan, în condițiile în care cei doi fotbaliști sunt invizibili în echipa lui Torrent.
"Un singur lucru nu înțeleg. Galatasaray a cumpărat doi fotbaliști români. Au plătit 10-11 milioane de euro. A stat mult să-i caute managementul lui Galatasaray?!
S-au evaporat pur și simplu acești bani? Pentru că niciunul dintre ei încă nu a aterizat pe teren. Ei încă sunt într-un stadiu de plutire", a declarat Toroglu, citat de site-ul Webaslan, unde a fost publicată și o fotografie în care Cicâldău a fost ironizat.
Alexandru Cicâldău, ironizat de turci. Sursa: Webaslan.
Citește și:

Galatasaray primește vizita Barcelonei în această săptămână

Pentru Galatasaray urmează joi, de la ora 19:45, returul cu Barcelona din optimile Europa League.
Meciul tur, disputat săptămâna trecută pe Camp Nou, s-a încheiat cu scorul de 0-0, astfel că partida din Istanbul va fi decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției.
Alexandru Cicâldău a rămas cu o amintire superbă după ce a jucat pe Camp Nou, fiind trimis pe teren în minutul 79, în locul lui Feghouli, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost doar rezervă în echipa lui Domenec Torrent.
Partida decisivă dintre Galatasaray și Barcelona va fi transmisă joi, de la ora 19:45, în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo