Echipa lui Marius Șumudică a înfruntat-o în această seară, pe teren propriu, pe Galatasaray, într-un meci din a 14-a etapă a campionatului Turciei. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, deși formația lui Fatih Terim părea favorită la obținerea unei victorii conform clasamentului.
Meciul nu a fost lipsit de incidente, tensiunea atingând cote maxime în ultimele minute de joc, atunci când Marius Șumudică a fost eliminat, primind cartonașul roșu în urma unei crize de nervi.
După eliminare, antrenorul român nu s-a arătat deloc supărat, urcând în tribune, unde a început să fluture steagul echipei sale și s-a fotografiat purtându-l pe umeri pe unul dintre suporteri.
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică, OUT de la Yeni Malatyaspor! Decizia turcilor după eșecul cu Goztepe
14/01/2022 LA 20:47
După meci, antrenorul secund al lui Șumudică a vorbit despre decizia arbitrului de a-l elimina, arătându-se nemulțumit de faptul că românul a fost tratat nedrept.
"A trecut linia cu doar 20 de centimetri, dar a primit cartonas rosu. Ne uităm la alte meciuri, alți antrenori trec și ei limita aceasta, însă ei primesc doar cartonaș galben. Sumudica a fost tratat nedrept", a declarat Gabriel Mărgărit.

Șumudică nu mai voia scandal înainte de meci

Înainte de meciul cu Galatasaray, la conferința de presă, antrenorul celor de la Yeni Malatyaspor a declarat că nu-și mai dorește să iasă în evidență în scandaluri. Marius Șumudică le-a cerut atunci arbitrilor să fie corecți.
"Să vină aici și să ne bată cu fotbalul practicat pe teren și atunci o să-i felicităm. Îmi doresc ca ambele echipe să aibă parte de un meci bun, fără intervenția arbitrului sau a mai știu eu cui. Șumudică s-a schimbat acum, nu am mai văzut cartonașe galbene sau roșii, dar cred că a venit timpul să vorbim. Nu vreau să fac scandal, dar sunt lucruri care trebuiesc spuse", a spus Șumudică înaintea meciului cu Galatasaray.
În urma remizei din această seară, Yeni Malatyaspor ocupă a 17-a poziție a clasamentului din Super Lig, cu 13 puncte. În următoarea etapă a campionatului, echipa lui Șumudică va juca pe terenul celor de la Konyaspor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Două variante de lux pentru Budescu după despărțirea de FCSB: Dan Petrescu și Șumudică
03/01/2022 LA 06:00
Turkish Süper Lig
Încă o înfrângere pentru Șumudică în Turcia! Echipa lui a pierdut cu Fenerbahce și e pe ultimul loc
26/12/2021 LA 18:19