Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Șumudică, criticat dur de antrenorul pe care l-a înlocuit la Malatyaspor: "A distrus totul!"

Andrei Nicolae

Actualizat 26/02/2022 la 16:48 GMT+2

Marius Șumudică a rezistat aproximativ 4 luni la Yeni Maltyaspor, de care s-a despărțit într-un moment în care echipa ocupa ultimul loc.

Marius Șumudică

Credit imagine: Getty Images

Marius Șumudică a avut o experiență nefericită la Malatyaspor, pe care încearcă să o uite cât mai repede. Antrenorul român s-a despărțit recent de formația turcă, după 16 meciuri în care a avut un bilanț de trei victorii, trei egaluri și zece înfrângeri.
Clubul a ajuns pe ultimul loc, cu șanse reduse de a se salva de la retrogradare, iar Malatyaspor este deja pentru Șumudică. Antrenorul este acuzat însă acum în Turcia de faptul că a distrus totul la echipă. Cel care l-a criticat dur este Irfan Buz, cel care a fost înlocuit în turul campionatului de Șumudică.
"Șumudică a preluat echipa și după ce a câstigat două jocuri a spus 'Am o echipă grozavă'. Când rezultatele au început să se înrăutățească a distrus totul", a spus Irfan Buz pentru Fanatik.tr., citat de digisport.ro.

Marius Șumudică regretă că a preluat Malatyaspor

Antrenorul român, aflat acum acasă, regretă că a acceptat să pregătească Malatyaspor, club care întâmpina probleme financiare serioase și înainte ca el să fie instalat pe banca tehnică.
"Vreau să mă odihnesc puțin, să fac un tur al fotbalului, să nu mai fac asta. A fost o greșeală mare pe care am făcut-o când am acceptat.
Sunt 8-9 jucători neplătiți de 5 luni, situația e foarte delicată, au făcut memorii, doi nici nu au mai venit. Eu mă chinuiam să aduc 5 jucători liberi de contract, dar 3 își depuseseră memorii și i-am pierdut între timp, dintre titulari.
Unul care jucase la Lazio și Monaco a plecat în China, altul a plecat la Galata. Și mi-am dat sema că e foarte greu. Cu tot ce aveam eu acolo, am pierdut numai cu 1-0, 2-1, din faze fixe, am avut și vreo 6 bare, am ratat penalty la Gaziantep. Deci nu a fost să fie, apare în viața fiecărui antrenor", a spus Șumudică, la Liga Digisport.
Premier League 25,26,27 februarie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo