Marius Șumudică a avut o experiență nefericită la Malatyaspor, pe care încearcă să o uite cât mai repede. Antrenorul român s-a despărțit recent de formația turcă, după 16 meciuri în care a avut un bilanț de trei victorii, trei egaluri și zece înfrângeri.
Clubul a ajuns pe ultimul loc, cu șanse reduse de a se salva de la retrogradare, iar Malatyaspor este deja pentru Șumudică. Antrenorul este acuzat însă acum în Turcia de faptul că a distrus totul la echipă. Cel care l-a criticat dur este Irfan Buz, cel care a fost înlocuit în turul campionatului de Șumudică.
"Șumudică a preluat echipa și după ce a câstigat două jocuri a spus 'Am o echipă grozavă'. Când rezultatele au început să se înrăutățească a distrus totul", a spus Irfan Buz pentru Fanatik.tr., citat de digisport.ro.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58

Marius Șumudică regretă că a preluat Malatyaspor

Antrenorul român, aflat acum acasă, regretă că a acceptat să pregătească Malatyaspor, club care întâmpina probleme financiare serioase și înainte ca el să fie instalat pe banca tehnică.
"Vreau să mă odihnesc puțin, să fac un tur al fotbalului, să nu mai fac asta. A fost o greșeală mare pe care am făcut-o când am acceptat.
Sunt 8-9 jucători neplătiți de 5 luni, situația e foarte delicată, au făcut memorii, doi nici nu au mai venit. Eu mă chinuiam să aduc 5 jucători liberi de contract, dar 3 își depuseseră memorii și i-am pierdut între timp, dintre titulari.
Unul care jucase la Lazio și Monaco a plecat în China, altul a plecat la Galata. Și mi-am dat sema că e foarte greu. Cu tot ce aveam eu acolo, am pierdut numai cu 1-0, 2-1, din faze fixe, am avut și vreo 6 bare, am ratat penalty la Gaziantep. Deci nu a fost să fie, apare în viața fiecărui antrenor", a spus Șumudică, la Liga Digisport.
https://i.eurosport.com/2022/02/25/3327203.jpg
Turkish Süper Lig
Cicâldău a vorbit despre situația sa la Galatasaray! "Nu-mi caut scuze!" Unde vrea să joace din vară
13/05/2022 LA 08:14
Turkish Süper Lig
Atmosferă de senzație în Turcia! Fanii lui Trabzonspor au dat năvală pe teren pentru a sărbători
01/05/2022 LA 15:21