Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Șumudică, debut cu dreptul la Malatyaspor! Prima victorie în 6 meciuri pentru noua sa echipă

Irina Aldea

Actualizat 16/10/2021 la 20:58 GMT+3

Marius Șumudică, noul antrenor al echipei Yeni Malatyaspor, a debutat cu dreptul în campionatul Turciei, acolo unde a mai antrenat alte 3 echipe anterior.

Marius Șumudică

Credit imagine: Twitter

Yeni Malatyaspor a obținut în această seară o victorie mare în meciul din etapa a noua, cu Adana Demirspor. Noua echipă a lui Marius Șumudică avea 5 înfrângeri consecutive în campionat, însă în această seară s-a rupt seria meciurilor pierdute, datorită victoriei cu 2-0 din deplasare cu Adana Demirspor.
Pentru echipa lui Șumudică a deschis scorul Tetteh, în minutul 36. Mai apoi, în repriza secundă, Deli a înscris în propria poartă în minutul 55. Grație acestui succes, Yeni Malatyaspor a scăpat momentan de locurile de retrogradare și se află acum pe poziția a 16-a, cu 9 puncte după 9 etape.

Marius Șumudică a debutat cu victorie la Yeni Malatyaspor

Fanii lui Malatyaspor au mare încredere în Marius Șumudică și în rezultatele pe care românul le-a obținut anterior în Turcia, motiv pentru care l-au așteptat cu flori și cadouri pe tehnicianul care a antrenat ultima oară pe campioana României, CFR Cluj. Marius Șumudică debutase deja pe banca celor de la Malatyaspor într-un amical cu Gaziantep, una dintre echipele pe care le-a antrenat în trecut în Turcia, scor 0-1.
Totuși, azi a avut loc debutul într-un meci oficial. Yeni Malatyaspor a devenit a patra echipă pe care Marius Șumudică o antrenează în Turcia, după Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Tehnicianul român în vârstă de 50 de ani a avut rezultate foarte bune în Turcia atât la Kayserispor, cât și la Gaziantep.
Marius Șumudică rămăsese fără angajament după ce a fost demis de la CFR Cluj și nu s-a grăbit să semneze cu o altă echipă, preferând să aștepte o ofertă din Turcia, campionat unde a antrenat cu succes în anii precedenți și s-a simțit cel mai bine. Acum, iată, continuă să confirme în Super Lig.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo