Yeni Malatyaspor a obținut în această seară o victorie mare în meciul din etapa a noua, cu Adana Demirspor. Noua echipă a lui Marius Șumudică avea 5 înfrângeri consecutive în campionat, însă în această seară s-a rupt seria meciurilor pierdute, datorită victoriei cu 2-0 din deplasare cu Adana Demirspor.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Pentru echipa lui Șumudică a deschis scorul Tetteh, în minutul 36. Mai apoi, în repriza secundă, Deli a înscris în propria poartă în minutul 55. Grație acestui succes, Yeni Malatyaspor a scăpat momentan de locurile de retrogradare și se află acum pe poziția a 16-a, cu 9 puncte după 9 etape.

Marius Șumudică a debutat cu victorie la Yeni Malatyaspor

Fanii lui Malatyaspor au mare încredere în Marius Șumudică și în rezultatele pe care românul le-a obținut anterior în Turcia, motiv pentru care l-au așteptat cu flori și cadouri pe tehnicianul care a antrenat ultima oară pe campioana României, CFR Cluj. Marius Șumudică debutase deja pe banca celor de la Malatyaspor într-un amical cu Gaziantep, una dintre echipele pe care le-a antrenat în trecut în Turcia, scor 0-1.
Totuși, azi a avut loc debutul într-un meci oficial. Yeni Malatyaspor a devenit a patra echipă pe care Marius Șumudică o antrenează în Turcia, după Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Tehnicianul român în vârstă de 50 de ani a avut rezultate foarte bune în Turcia atât la Kayserispor, cât și la Gaziantep.
Marius Șumudică rămăsese fără angajament după ce a fost demis de la CFR Cluj și nu s-a grăbit să semneze cu o altă echipă, preferând să aștepte o ofertă din Turcia, campionat unde a antrenat cu succes în anii precedenți și s-a simțit cel mai bine. Acum, iată, continuă să confirme în Super Lig.
Turkish Süper Lig
Cel mai scurt și mai amar debut în fotbal! Japonezul Nakajima eliminat după doar 20 de secunde
18/09/2022 LA 08:30
Turkish Süper Lig
În ziua în care fostele echipe se băteau la titlu, "SuperMario" Balotelli a făcut meciul carierei
23/05/2022 LA 09:00