Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Șumudică, descumpănit după prima înfrângere pe banca celor de la Yeni Malatyaspor

Nicu Savin

Actualizat 30/10/2021 la 19:51 GMT+3

Marius Șumudică a avut un discurs acid după prima înfrângere suferită de Yeni Malatyaspor sub comanda sa. Antrenorul român a menționat că nu a înțeles prestația slabă a elevilor săi și a admis că mai are mult de muncă pentru a-și aduce formația pe drumul cel bun.

Marius Șumudică

Credit imagine: Twitter

Mariu Șumudică a început cu 2 victorii consecutive aventura sa la Yeni Malatyaspor, iar meciul din deplasare împotriva celor de la Kasimpasa părea unul la îndemână, formație aflată în subsolul clasamentului.
Din păcate pentru tehnicianul român, elevii săi au făcut un meci slab și au pierdut cu 2-0, golurile gazdelor fiind marcate în repriza secundă de Loret Sadiku (min.54) și Umut Bozok (min.73).
În urma acestei înfrângeri, formația lui Șumudică rămâne cu 12 puncte după 11 etape disputate în SuperLig și ocupă poziția a 14-a în clasament, dar ar mai putea coborî până la finalul rundei.
Citește și:

Marius Șumudică: "Toată lumea trebuie să-și asume responsabilitatea"

La finalul partidei, Marius Șumudică a fost extrem de supărat. Fără să-și critice direct jucătorii, tehnicianul român a declarat că nu-și explică evoluția ștearsă din meciul de la Kasimpasa și a admis că există probleme serioase în interiorul formației pe care o pregătește.
"A fost o diferență serioasă între prima și a 2-a repriză în ceea ce privește jocul. Am primit un gol din corner, iar atunci garda noastră a picat. Toată lumea trebuie să-și asume responsabilitatea pentru asta. Vom discuta și vom încerca să găsim soluții în cursul săptămânii următoare. Am jucat ceva mai ofensiv în meciurile cu Adana Demirspor și Altay, dar azi nu am înțeles ce s-a întâmplat.
Nu am ieșit niciodată să-mi critic jucătorii în fața camerelor. E clar că avem o problemă în interior. E doar treia săptămână a mea aici, mai am de muncit", a spus Șumudică la conferința de presă, citat de sporx.com.
În etapa următoare, echipa antrenată de Marius Șumudică o va înfrunta pe teren propriu pe Istanbun Basaksehir, formația aflată într-o formă bună, având 3 victorii în ultimele 4 etape.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo