În urma rezultatelor foarte slabe înregistrate, Marius Șumudică a fost concediat de ultima clasată din Turcia, Yeni Malatyaspor. Clubul a confirmat informația. "Ne-am despărţit de antrenorul Marius Şumudică. Dorim să le mulţumim lui Marius Sumudica şi echipei sale pentru serviciile lor şi le dorim succes în carieră", a precizat clubul, într-un comunicat.
Aceasta a fost a patra echipă din Turcia pregătită de Şumudică, după Kayserispor, Gaziantep şi Cayuk Rizespor.Marius Şumudică a preluat echipa pe data de 8 octombrie 2021, când era pe locul 17, cu şase puncte. Acum, trupa din Malatya este pe ultimul loc, cu 16 puncte din 23 de partide, la zece puncte de Giresunspor, de pe locul 16, ultimul de menţinere în prima ligă.Sub conducerea tehnicianului român în vârstă de 50 de ani, Malatyaspor a înregistrat două victorii, ultima în 22 octombrie, patru remize şi nouă înfrângeri.
Fotbal
Marius Șumudică, prezentat oficial la Al Shabab! Mesajul clubului din Arabia Saudită
25/03/2022 LA 12:29

Marius Șumudică a oferit prima reacție după ce a fost demis de Yeny Malatyaspor

"Da, am aflat şi eu că am fost demis. E o decizie unilaterală a clubului, s-or gândi că va fi mai bine. Nu e nicio problemă, dar nu vreau ca lumea să fie indusă în eroare. Eu nu am primit niciun ban de peste trei luni şi nici acum nu mi s-a dat nimic. Am văzut că mi s-ar fi plătit restanţele, dar e fals!
Eu aveam biletele cumpărate ca să ne întoarcem, împreună cu secunzii, în Turcia, dar mi s-a transmis că am fost demis. Cum ziceam, sper ca fără mine Malatyaspor să se salveze. Este un oraş frumos, cu nişte suporteri admirabili şi ar fi păcat ca anul viitor să nu fie în Super Lig. Conducerea a făcut însă greşeli foarte, foarte mari", a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Marius Șumudică, dezamăgit după ce Adrian Mutu a semnat cu Rapid! "Așa e în viață"
02/03/2022 LA 17:56
Turkish Süper Lig
"Vor să renunțe la amândoi!" Șumudică a dezvăluit care este situația lui Moruțan și Cicâldău
24/02/2022 LA 07:44