Marius Șumudică a rămas fără angajament după ce a fost demis de la CFR Cluj și nu s-a grăbit să semneze cu o altă echipă, preferând să aștepte o ofertă din Turcia, campionat unde a antrenat cu succes în anii precedenți și s-a simțit cel mai bine.
În urmă cu doar câteva zile, tehnicianul român s-a înțeles cu oficialii celor de la Yeni Malatyaspor, echipă aflată pe locul 17 în campionat, cu numai 6 puncte după 8 etape. Gruparea turcă s-a despărțit recent de antrenorul Irfan Buz, după o serie de 5 înfrângeri consecutive.

Marius Șumudică, primit ca un rege la Malatyaspor

Fotbal
Marius Șumudică, pe lista unui club important din Turcia! Prima reacție a antrenorului
26/10/2022 LA 16:30
Fanii lui Malatyaspor au mare încredere în Marius Șumudică și în rezultatele pe care românul le-a obținut anterior în Turcia, motiv pentru care l-au așteptat cu flori și cadouri pe tehnicianul care a antrenat ultima oară pe campioana României, CFR Cluj. Aflat la antrenamente cu noua echipă, Șumudică a fost vizitat de suporterii Malatyaspor care l-au întâmpinat regește pe tehnicianul român, cu flori și cadouri.
"Suporterii noștri i-au făcut o vizită de bun venit antrenorului nostru, Marius Șumudică", au anunțat cei de la Yeni Malatyaspor pe pagina oficială de Instagram.Marius Șumudică a debutat deja pe banca celor de la Malatyaspor într-un amical cu Gaziantep, una dintre echipele pe care le-a antrenat în trecut în Turcia, scor 0-1, însă așteaptă să debuteze și într-un meci oficial. Prima partidă oficială va fi duelul cu Adana Demirspor, programată pe 16 octombrie.
Fotbal
Marius Șumudică laudă prestațiile lui Alibec. "Este printre cei mai buni atacanți cu care am lucrat"
24/10/2022 LA 10:02
Romanian Liga I
Șumudică intervine în conflictul de la CFR Cluj. Sfat pentru Dan Petrescu: "Cum să lucrez cu el?!"
20/09/2022 LA 18:44