Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Șumudică, primit ca un "sultan" în Turcia! Fanii lui Malatyaspor l-au așteptat cu flori și cadouri

Irina Aldea

Publicat 12/10/2021 la 18:54 GMT+3

Marius Șumudică a fost numit antrenorul principal al lui Yeni Malatyaspor în urmă cu câteva zile. Echipa preluată de tehnicianul român e în mare dificultate în prima ligă turcă. Șumi a fost așteptat regește de fanii noii sale echipe.

Marius Șumudică

Credit imagine: Instagram

Marius Șumudică a rămas fără angajament după ce a fost demis de la CFR Cluj și nu s-a grăbit să semneze cu o altă echipă, preferând să aștepte o ofertă din Turcia, campionat unde a antrenat cu succes în anii precedenți și s-a simțit cel mai bine.
În urmă cu doar câteva zile, tehnicianul român s-a înțeles cu oficialii celor de la Yeni Malatyaspor, echipă aflată pe locul 17 în campionat, cu numai 6 puncte după 8 etape. Gruparea turcă s-a despărțit recent de antrenorul Irfan Buz, după o serie de 5 înfrângeri consecutive.

Marius Șumudică, primit ca un rege la Malatyaspor

Fanii lui Malatyaspor au mare încredere în Marius Șumudică și în rezultatele pe care românul le-a obținut anterior în Turcia, motiv pentru care l-au așteptat cu flori și cadouri pe tehnicianul care a antrenat ultima oară pe campioana României, CFR Cluj. Aflat la antrenamente cu noua echipă, Șumudică a fost vizitat de suporterii Malatyaspor care l-au întâmpinat regește pe tehnicianul român, cu flori și cadouri.
"Suporterii noștri i-au făcut o vizită de bun venit antrenorului nostru, Marius Șumudică", au anunțat cei de la Yeni Malatyaspor pe pagina oficială de Instagram.Marius Șumudică a debutat deja pe banca celor de la Malatyaspor într-un amical cu Gaziantep, una dintre echipele pe care le-a antrenat în trecut în Turcia, scor 0-1, însă așteaptă să debuteze și într-un meci oficial. Prima partidă oficială va fi duelul cu Adana Demirspor, programată pe 16 octombrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo