Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Șumudică, aproape de a reveni în Turcia! Antrenorul român a ajuns la un acord cu Yeni Malatyaspor

Nicu Savin

Actualizat 07/10/2021 la 15:30 GMT+3

Marius Șumudică a recunoscut recent că și-ar dori să antreneze din nou în Turcia, iar astăzi presa de pe Bosfor a scris că românul este aproape de a semna un contract cu Yeni Malatyaspor.

Marius Șumudică

Credit imagine: facebook

Marius Șumudică a rămas fără angajament după ce a fost demis de la CFR Cluj și nu s-a grăbit să semneze cu o altă echipă, preferând să aștepte o ofertă din Turcia, campionat unde a antrenat cu succes în anii precedenți.
Conform jurnaliștilor de la Fanatik, românul s-a înțeles cu oficialii celor de la Yeni Malatyaspor, echipă aflată pe locul 17 în campionat, cu numai 6 puncte după 8 etape. Gruparea turcă s-a despărțit recent de antrenorul Irfan Buz, după o serie de 5 înfrângeri consecutive.
Yeni Malatyaspor ar putea deveni astfel a 4-a echipă din Turcia antrenată de Șumudică, după Kayserispor, Gaziantep și Rizespor.
Viitoarea formație a lui Șumudică joacă în prima ligă turcă de 5 sezoane și a terminat ultimele 2 sezoane pe locurile 16, respectiv 15. Yeni Malatyaspor are po valoare a lotului de 27,8 milioane de €, cel mai bine cotat jucător fiind atacantul Mounir Chouiar (6 milioane de €), care are doar 22 de ani și care a jucat la toate naționalele de juniori și tineret ale Franței. Totuși, acesta nu este jucătorul formației Malatyaspor, el fiind împrumutat de Dijon pentru acest sezon.
Citește și:

Marius Șumudică a refuzat-o recent pe U Craiova 1948

Marius Șumudică a recunoscut că a avut mai multe oferte după plecarea de la CFR Cluj, printre care și unele din zona arabă, pe care însă le-a declinat, motivând că își dorește să fie mai aproape de familie.
După demiterea lui Adrian Mutu, Șumudică a fost primul pe lista celor de la U Craiova 1948, dar antrenorul a spus pas, fiind cel mai probabil în discuții avansate cu cei de la Malatyaspor.
La fel ca în cazul celorlalte formații dinTurcia pe care le-a pregătit, Șumudică ajunge pe bancă într-un moment de criză. La Kayserispor și la Gaziantep a reușit să obțină rezultate satisfăcătoare, ținând cont e valoarea loturilor pe care le-a avut la dispoziție, însă la Rizespor a eșuat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la Yeni Malatyaspor, formație care se află de asemenea într-un impas din punct de vedere al rezultatelor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo