Marius Șumudică i-a înfuriat pe fanii lui Malatyaspor, după un interviu acordat pentru Bein Sport Turcia. Tehnicianul român a declarat că a greșit atunci când a acceptat, spunând că este cea mai mare greșeală a vieții sale.
După reacțiile fanilor lui Malatyaspor, nemulțumiți de declarațiile antrenorului român, Marius Șumudică a ținut să vină cu lămuriri în legătură cu interviul său acordat pentru presa din Turcia. Acesta a declarat că și-a exprimat anumite nemulțumiri legate de selecția jucătorilor dinainte ca el să sosească la echipă și a rugat fanii să urmărească întreg interviul:
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58
"Am citit o parte din comentariile făcute după interviul acordat celor de la Bein Sports Turcia. După cum știți, iubesc Malatya, clubul, oamenii și jucătorii. Iubesc să lucrez în Turcia, după cum am mai spus de atâtea ori. Am avut alte oferte dar am ales acest campionat de fiecare dată.
Chiar îmi place să lucrez aici. Câteva cuvinte din interviul meu au fost scoase din context și simt nevoia de a veni cu lămuriri. Am venit la Malatya pentru că apreciez fotbalul din Turcia și fanii săi. Sunt aici pentru că vreau să fiu aici. Am vorbit despre selecția care a fost făcută la începutul sezonului și despre problemele pe care le-am avut pentru a aduce echipa la nivelul dorit.
Văr rog să ascultați tot interviul și să vedeți întreaga imagine. Sunt un om onest și spun lucrurilor pe nume.
Nu îmi mint jucătorii și nu vă mint pe voi, fanii. Ultimele două meciuri din campionat au fost un început pozitiv pentru echipa noastră și un indicator pentru cum vor fi lucrurile de acum încolo. Haideți să construim și să rămânem împreună. Sunt unul dintre voi", a postat Marius Șumudică pe contul său de Twitter.
Citește și:

Malatyaspor, ultimul loc în Turcia

Malatyaspor traversează o perioadă extrem de dificilă în campionatul Turciei. Echipa lui Marius Șumudică se află pe ultimul loc, cu 16 puncte în 22 de partide, fiind la 10 puncte de salvarea de la retrogradare.
Malatyaspor speră ca de la reluarea campionatului, lucrurile să se schimbe, în condițiile în care ultima victorie în campionat a avut loc în luna octombrie. În ultimul meci din 2021, Malatya a încheiat la egalitate pe teren propriu partida cu Besiktas, scor 1-1.
Primul meci al echipei lui Marius Șumudică din 2022 va avea loc pe 5 februarie, pe terenul lui Karagumruk, echipă de pe locul 12 în Turcia.
Turkish Süper Lig
Cicâldău a vorbit despre situația sa la Galatasaray! "Nu-mi caut scuze!" Unde vrea să joace din vară
13/05/2022 LA 08:14
Turkish Süper Lig
Atmosferă de senzație în Turcia! Fanii lui Trabzonspor au dat năvală pe teren pentru a sărbători
01/05/2022 LA 15:21