Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesut Ozil a fost exclus din lotul echipei Fenerbahce pe o perioadă nedeterminată

Andrei Nicolae

Actualizat 24/03/2022 la 15:55 GMT+2

Fostul jucător de la Real Madrid și Arsenal a fost sancționat după un conflict cu antrenorul interimar Ismail Kartal.

Mesut Özil | Fenerbahce

Credit imagine: SID

Mesut Ozil a fost exclus din lotul lui Fenerbahce pentru o perioadă nedeterminată. Mass-media din Turcia a relatat că acest lucru s-a întâmplat în urma unei altercații verbale între jucător și antrenorul interimar Ismail Kartal.
Fostul internațional german în vârstă de 33 de ani a adunat 37 de meciuri pentru Fener, de când a venit de la Arsenal în ianuarie anul trecut.
"Jucătorii noștri de la prima echipă, Mesut Ozil și Ozan Tufan, au fost excluși din lot, conform deciziei luate de club", se arată într-un comunicat postat de gruparea din Istanbul. Clubul a dezvăluit că va face public motivul din spatele deciziei în perioada următoare.

Mesut Ozil a fost schimbat la pauză la ultimul meci de campionat

Mesut Ozil a fost schimbat la pauză în ultima etapă de campionat, în care Fenerbahce a învins Konyaspor cu scorul de 2-1. Acum, după decizia adoptată de club, jucătorul german nu se mai poate antrena cu prima echipă.
Mijlocașul a intrat în colimatorul conducerii clubului încă de la finalul anului 2021. Președintele Ali Koc a susținut: "Ozil vrea să joace mai mult. Dar trebuie să se concentreze mai mult pe jocul său și să-și țină interesele comerciale departe. Trebuie să se gândească să contribuie la performanțele echipei Fenerbahce. De asemenea, antrenorul nostru trebuie să încerce să-și dea seama cum să profite la maximum de la Ozil. Nu există nicio problemă, în ciuda a ceea ce spune mass-media. Mesut este nemulțumit pentru că nu joacă regulat. "
Fostul mijlocaș german, cu 92 de selecții, a ratat opt meciuri cu Fenerbahce la începutul acestui an din cauza unei probleme cu spatele. În locul lui Ozil, la Fener ar putea să profite mai mult Mert Hakan Yandas.
Ozil a marcat nouă goluri în acest sezon pentru Fenerbahce, opt dintre ele venind în Turksih Super Lig.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo