Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moruțan, anunțat titular de presa din Turcia la derby-ul dintre Besiktas și Galatasaray!

Romeo Ene

Publicat 24/10/2021 la 17:24 GMT+3

Olimpiu Moruțan va fi titular în derby-ul dintre Besiktas și Galatasaray, cel puțin asta susține presa din Turcia, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului român.

Moruțan impresionează cu driblingurile sale

Credit imagine: Eurosport

Besiktas – Galatasaray se dispută luni, începând cu ora 20:00, iar Moruțan este considerat un jucător esențial în angrenajul echipei antrenate de Fatih Terim.
Alături de Moruțan, Kerem Akturkoglu (23 de ani) este considerat un alt jucător decisiv pentru Galatasaray. Derby-ul dintre Besiktas și Galata este unul dintre cele mai importante din Europa, iar Moruțan are șansa de a face un nou meci mare.
Românul a contribuit la victoria echipei sale din grupele Europa League, pe terenul lui Lokomotiv Moscova. A fost introdus pe teren în minutul 76 și a reușit o pasă decisivă în minutul 82 la singurul gol al meciului.

Moruțan ar putea fi titular cu Besiktas

Presa din Turcia precizează faptul că Olimpiu Moruțan va juca din primul minut în fața lui Besiktas, iar Fatih Termin s-a hotărat deja asupra primului 11 pe care îl va trimite mâine în teren.
Alături de Moruțan, nici Kerem Akturkoglu nu va lipsi din primul 11. Cei doi au creat faza golului înscris de Akturkoglu în partida cu Lokomotiv Moscova.
Înaintea acestui derby, Galatasaray se află pe locul 7, cu 17 puncte, la 7 de liderul Trabzonspor, în timp ce Besiktas este pe 5, cu același număr de puncte.
Cele două formații nu au un început strălucit de sezon, dar speră ca o victorie în derby să le redea încrederea.
"Nu i-am permis adversarei să joace. Moruțan, Kerem și întreaga echipă au dat tot ce au mai bun încă de la începutul sezonului. Sunt fericit că am înscris un gol care reflectă fotbalul pe care dorim să-l jucăm", a spus Terim după succesul din Europa League.
Conform Opta, prin pasa de gol pe care Moruțan i-a oferit-o lui Akturkoglu, el a devenit primul jucător de la Galata care oferă un assist într-un meci european în care intră pe teren târziu după Nordin Amrabat, care a pasat decisiv la un meci cu Real Madrid din 2013.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo