Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moruțan și Cicâldău, nemulțumiți de noul antrenor al lui Galatasaray! Președintele a intervenit

Romeo Ene

Actualizat 14/02/2022 la 16:19 GMT+2

Galatasaray traversează o perioadă extrem de nefastă în campionat, fiind pe locul 13, cu 29 de puncte după 25 de etape, fiind mai aproape de retrogradare decât de locurile fruntașe.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău (Galatasaray)

Credit imagine: Twitter

Deși l-a înlocuit pe Fatih Terim cu Domenec Torent, rezultatele nu s-au schimbat, iar prăbușirea Galatei a continuat. Turcii au 6 meciuri consecutive fără victorie, dintre care 4 înfrângeri și două rezultate de egalitate.
Cu Torrent pe bancă, Galata a înregistrat 3 înfrângeri și două remize. Conform publicației turcești Aksam, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu sunt mulțumiți de noul antrenor și consideră că acesta are o vină importantă pentru rezultatele nefaste.
Moruțan și Cicâldău au venit la Galata ca urmare a insistențelor fostului antrenor, Fatih Terim, care se baza foarte mult pe cei doi, însă noul tehnician, Domenec Torrent, nu le-a acordat atât de multe minute pe cât o făcea predecesorul său, de aici și nemulțumirile celor doi.
CITEȘTE ȘI:

Moruțan și Cicâldău s-au plâns conducerii din cauza lui Torrent

Sursa citată precizează faptul că cei doi sunt dezamăgiți de mandatul lui Torrent la Galata, iar cei doi ar fi luat legătura cu conducerea echipei pentru a-și exprima disconfortul.
S-au plătit peste 10 milioane de euro pentru aducerea celor doi jucători, care nu au reușit să o scoată pe Galatasaray din situația dificilă în care se află. Moralul lui Moruțan este foarte afectat din cauza faptului că mijlocașul de 22 de ani nu a primit foarte multe minute din partea noului antrenor.
El a fost titular o singură dată în ultimele 5 meciuri disputate de echipa sa și a prins foarte puține minute din postura de rezervă. Mijlocașul român, venit cu mari speranțe la Galatasaray, se plânge foarte mult de această situație.
În schimb, Cicâldău a fost rezervă la meciul cu Kayserispor de etapa trecută și a intrat pe teren în minutul 59. A evoluat un meci întreg o singură dată de când a venit Torrent. Dacă nu vor primi în continuare multe șanse, atunci conducerea va interveni și va încerca să rezolve această problemă.
Cei doi iau în calcul chiar să plece la sfârșitul sezonului sub formă de împrumut, cel mai vehement fiind Moruțan, de care s-au arătat interesate mai multe echipe în această pauză de iarnă.
Președintele echipei, Burak Elmas, va avea o discuție cu antrenorul Torrent despre Moruțan și Cicâldău, în care îi va sugera să-i utilizeze mai mult pe cei doi pentru că Galata ar putea obține sume importante pentru ei, după ce a plătit peste 10 milioane de euro pentru a-i transfera.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo